Jedva čekamo!

Cure iz ‘Seksa i grada‘ i dalje rasturaju u modi! To dokazuje prva fotografija sa snimanja nove sezone

U novim epizoda, doduše bez Samanthe, slavne prijateljice pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere.

Ono što su se mnogi fanovi legendarne serije 'Seks i grad' nadali, sada se i ostvaruje. U tijeku je snimanje novih epizoda revivala pod nazivom "And Just Like That" u kojem ćemo ponovno pratiti Carrie Bradshaw, Mirandu Hobbs i Charlotte York u njujorškim avanturama.

Čitajte i: Pripremite se, slavne cure se uskoro vraćaju! Evo što sve znamo o novoj sezoni ‘Seksa i grada‘

Curke su sada u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Glavna protagonistica Sarah Jessica Parker, ali i ostale njezine kolegice, na Instagramu su otkrile prvu fotografiju sa snimanja. I moramo priznati, izgledaju odlično!

Miranda više nije crvenokosa već ponosno nosi sijede, Charlotte je ostala vjerna dugim smeđim uvojcima, dok Carrie nosi dužinu kakvu u prijašnjim epizodama nikada nije. Kada je riječ o njihovim stajlinzima, ljubitelji mode opet će zadovoljno trljati. Ma, pogledajte samo Carriejinu šarmantnu suknju!

Slavnom trojcu se nažalost neće pridružiti Kim Cattrall koja je u seriji, ali i popratna dva filma utjelovila legendarni lik Samanthe Jones, baš kao što ni slavna kostimografkinja Patricia Field, zaslužna za modni odjek serije, neće sudjelovati na ovom projektu.

Čitajte i: Carrie i ekipa se vraćaju! Potvrđen nastavak serije 'Seks i grad', ali ne bez drame

image
Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon vraćaju se u svoje prepoznatljive uloge.
SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

U seriju se međutim vraćaju neka vrlo poznata lica. Tako ćemo opet moći gledati Facu kojeg će na male ekrane vratiti Chris Noth, Stevea će ponovno glumiti David Eigenberg, Harryja Evan Handler, a pojavit će se i Willie Garson kao Stanford Blatch te Mario Cantone kao Anthony Marentino.

Iako još nije poznat datum premijere, nove epizode moći će se gledati na HBO Maxu nekada krajem godine, a do tad ostaje nam pogledati sve sezone. U međuvremenu će nas Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis sigurno svako malo častiti novitetima sa snimanja.

Linker
18. travanj 2024 03:03