Izložba talijanskog namještaja

 PRESS
Umjetnost življenja

Sjajna vijest za ljubitelje interijera: U Zagreb stiže ekskluzivan namještaj s Milanskog tjedna dizajna

Zavirite u svijet vrhunskog talijanskog dizajna i umjetnosti življenja na jedinstvenoj izložbi "L‘arte di vivere" 7. svibnja u Oris Kući arhitekture.

Zavirite u svijet vrhunskog talijanskog dizajna i umjetnosti življenja na jedinstvenoj izložbi "L‘arte di vivere" 7. svibnja u Oris Kući arhitekture.

U utorak, 7. svibnja, Zagreb postaje epicentar talijanskog dizajna i stila života jer će se u Oris Kući arhitekture održati izložba “L‘arte di vivere" posvećena promicanju koncepta umijeća življenja kroz prezentaciju dizajna, umjetnosti, kulture i gastronomije - s talijanskim potpisom. Na izložbi će se predstaviti ekskluzivna rasvjeta Olev čije pametne lampe doprinose ljudskom zdravlju imitirajući sunčevu svjetlost i inovativni namještaj Sitia koji ne samo da uljepšava domove, hotele, restorane i urede, već ih pretvara u dinamična okruženja u kojima se dizajn spaja sa svakodnevnim iskustvom. Uz njih, novitete će predstaviti ikona luksuznog uredskog namještaja Codutti, koji već 70 godina redefinira iskustvo ureda. Zatim ručno rađeni tepisi Matteo Pala u koje je utkana tradicija prilagođena suvremenim potrebama. Izložbu će dodatno oplemeniti Studio Alina Neculcea koji se ističe apstraktnim slikama velikog formata i vibrantnih boja dizajniranim za luksuzne interijere i hrabre pojedince.

image

Izložba talijanskog namještaja L’arte di vivere

PRESS
image

Sitia namještaj

PRESS

Ove renomirane brendove, ravno s Milanskog tjedna dizajna, na kojem su izlagali prošli tjedan, u Zagreb dovodi njihov ekskluzivni distributer - hrvatska tvrtka DC&T, specijalizirana za dizajn i realizaciju poslovnih prostora koja fokus stavlja na kreiranje inovativnog, funkcionalnog i estetski privlačnog okruženja. Ovim događajem, kažu, odaju počast “Made in Italy” etiketi koja je simbol za tradicionalnu i ručnu izradu, kreativnost, preciznost i posvećenost detaljima - vrijednostima koje su im zajedničke. “Naša filozofija se temelji na ideji da prostor, osim estetski privlačan, treba biti i funkcionalan, svrsishodan i prilagođen korisnicima. Jedini u Hrvatskoj njegujemo design+build – inovativni pristup u arhitekturi i dizajnu interijera koji integrira sve faze projekta, od početnih skica do finalne izgradnje. Izložba je svojevrsni omaž talijanskom dizajnu sveprisutnom u cijelome svijetu kojem nema premca. Kao generalni zastupnici za Hrvatsku, želimo našem tržištu, posebice u segmentu uređenja poslovnih prostora, ponuditi besprijekornu kvalitetu koja dolazi s vrhunskim dizajnom i jedinstvenom estetikom. Iako je izložba prije svega namijenjena struci, arhitektima i dizajnerima interijera, dobrodošli su svi koji traže inspiraciju za uređenje ureda, hotela, restorana ili vlastitog doma. Na izložbi možda nećete pronaći gotov recept za dostizanje toliko željenog savršenog života, ali ćete dobiti dašak talijanskog stila života koji je, po mom mišljenju, najbliži tome”, s osmijehom poručuje operativna direktorica tvrtke DC&T, Dubravka Kovačević i dodaje da im je cilj potaknuti povezanost između ljudi i prostora pa su i za lokaciju okupljanja logično odabrali Oris Kuću arhitekture - središnje mjesto promocije arhitekture, dizajna, ali i umjetnosti i kulture.

image

Dubravka Kovačević, operativna direktorica tvrtke DC&T i organizatorica izložbe

PRESS

Izložba će trajati jedan dan, od 12 do 21 sat, a u 18 sati publici će se obratiti predstavnici brendova i reći nešto više o estetici i funkcionalnosti svojih proizvoda. Uz to, gosti će moći uživati u vrhunskim talijanskim vinima, premium kavi te ukusnim paninima kako bi dojam bio potpun. Ako ste arhitekt, dizajner interijera ili pak opremate svoj dom ili ured, ova izložba će vas zasigurno inspirirati.

image

Sitia namještaj

PRESS
Linker
06. svibanj 2024 13:41