Lilliana Ketchman
 

 DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Neki novi klinci

Mi znamo tko su najpopularnije mlade zvijezde TikToka

Oni su angažirani, talentirani i samouvjereni te izazivaju interes među svojim vršnjacima, ali i onima nešto starijima od sebe.

Oni su angažirani, talentirani i samouvjereni te izazivaju interes među svojim vršnjacima, ali i onima nešto starijima od sebe.

Kako sastaviti, izgraditi, napraviti sam, naučiti nešto novo ili se naprosto zabavljati? Kad najmlađi uče od svojih vršnjaka, zasigurno će biti motiviraniji i samostalniji. TikTok izazovi još su jedno područje koje može djelovati na edukativan način, a društvene mreže postale su neiscrpan izvor onoga što mlade danas zanima. Ono što dobro utječe na mlađu populaciju je to što razumiju jezik svoje generacije, pa na taj način stječu i samopouzdanje koje se u tim godinama gradi. Znamo da su djeca poput spužve, te upijaju znanje puno brže i više nego odrasli. Kratki plesni izazovi, učenje tekstova pjesama i zabavnih priča - često poveže mlađe generacije na društvenim mrežama. Sve dok postoji zdrava komunikacija i pozitivni komentari, najmlađi će pronaći svoju ciljanu publiku i samim time i dobar utjecaj nešto starijih vršnjaka.

Budući da je internet i nemilosrdno mjesto, pa je logično da iza svakog mladog influencera stoji roditelj koji nadzire njegovu aktivnost. Utjecaj društvenih mreža na mentalno zdravlje danas je u fokusu pa je važno znati zaštititi mlade. Ako se dijete usmjeri na edukativnu stranu društvenih mreža, može brzo i efektivno steći znanja i vještine. Najbolji primjer je učenje stranih jezika.

U današnjem vremenu postalo je nemoguće izbjeći kontakt djece s društvenim mrežama, pa je zato važno da one budu sigurno mjesto za zabavu i edukaciju. Kako bismo vam pomogli u tome, otkrivamo tko su najpopularniji kreatori sadržaja među mlađim generacijama na TikToku.

1. Lilliana Ketchman - 1.6 milijuna pratitelja

Amerikanka se proslavila kada se pojavila u reality televizijskoj seriji “Dance Moms”. Izvan plesnog podija, Lilliana ima puno posla na društvenim mrežama koje koristi kao svoju osobnu pozornicu za događanja u svakodnevnom životu. Njezina zaigrana osobnost, talent i pozitivna energija odjeknuli su među njezinim obožavateljima i postala je inspiracija mnogim ambicioznim plesačima.

2. Gavin Magnus - 6.5 milijuna pratitelja

@gavinmagnus #duet with @ksisterslove EVERYONE WHO DOES THE DANCE TAG ME ❤️ #gavinmagnus ♬ Lonely - Gavin Magnus

Glumac i pjevač koji je započeo u reality TV emisijama kao što su “The X Factor” i “When Sports Collide”. Tamo je pokazao svoje vokalne sposobnosti, opuštenost na pozornici i karizmatičnu osobnost, zaokupivši pažnju publike i obožavatelja. Gavin je snažno prisutan na društvenim medijima, gdje objavljuje glazbene obrade, originalne pjesme, vlogove i zabavne izazove. Redovito komunicira sa svojim obožavateljima putem prijenosa uživo i komentara, stvarajući osjećaj zajedništva i povezanosti.

3. Samayra Narula - 4.5 milijuna pratitelja

@samayranarula Tysm TikTok Family For Ur Love❤️🙏 Need Ur Support On Instagram-samayranarula and Youtube-samayranarulaofficial #TideLagaoDaagHatao #queen_samayra ♬ original sound - jissa paul

Samayra i njezin otac Vinay simpatičan su dvojac koji dijeli različite sadržaje za obiteljsku zabavu, kao što su sinkronizacija, plesni videozapisi, komični skečevi i drugi zabavni kratki videozapisi. Također možete provjeriti na Instagramu i YouTubeu zašto su toliko popularni te kako biste vidjeli kakve smicalice još smišljaju.

4.Rosie McClelland - 2.5 milijuna pratitelja

Prvi se puta kao petogodišnjakinja pojavila u showu Ellen DeGeneres, nakon što je postala viralna zbog obrada popularnih pjesama. Sada ima 16 godina te objavljuje vlastitu glazbu. Ima snažnu povezanost sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama, gdje se redovito s njima druži i obavještava ih o svom svakodnevnom životu.

5.Elliana Walmsley - 6.9 milijuna pratitelja

Riječ je o još jednoj bivšoj zvijezdi popularnog američkog showa "Dance Moms" koja je nastavila slijediti svoju strast u tinejdžerskim godinama. Uz plesne koreografije, Elliana se pojavljivala u televizijskim emisijama, reklamama i glazbenim spotovima, pokazujući svoju umjetničku svestranost Njezin talent i angažman s publikom omogućili su joj vjernu bazu obožavatelja koji se dive njezinom talentu, radnoj etici i pozitivnom stavu.

Linker
26. travanj 2024 14:49