Dao mu je i savjet

I Pierce Brosnan otkrio je što misli o Taylor-Johnsonu, novom tajnom agentu 007

Zgodni britanski glumac će po svemu sudeći, postati osmi James Bond u povijesti te se tako pridružiti slavnom nizu koji čine Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig.

Pierce Brosnan, koji je kultnog Jamesa Bonda glumio od 1995. pa sve do 2002., prokomentirao je Aarona Taylor-Johnsona, glumca za kojeg se pretpostavlja kako bi trebao biti sljedeći agent 007. Kako je otkrio u intervjuu za The Ray D‘Arcy Show, smatra da je Aaron itekako sposoban da preuzme tu ulogu. "Smatram da ima sposobnost, talent i karizmu da glumi Bonda, itekako", rekao je 70-godišnji glumac koji je već imao prilike raditi s Taylor-Johnsonom.

Glumili su zajedno u filmu iz 2009. koji je upravo Brosnan producirao. "Jedan od prvih filmova koje smo snimili, jedan od naših najranijih filmova bio je "The Greatest". I on je bio u njemu. Bio je najbolji u tome. To je divan film s Aaronom i Carey Mulligan, Susan Sarandon i sa mnom", dodao je Brosnan, a pritom mu da dao i savjet povodom njegove nove uloge. "Budi hrabar. Izađi tamo, lijepo se provedi. Zavoli to. Samo naprijed".

Vijest da bi 33-godišnji Britanac mogao postati novi James Bond nije došla potpuno neočekivano jer se već neko vrijeme šuškalo o tome, a prema pisanju medija, to je već riješena stvar - samo se još čeka potpis ugovora. Naime, Eon Productions navodno je već započeo s pripremama za sljedeći film, a trenutno se radi na scenariju. Taylor-Johnson tako će, po svemu sudeći, biti osmi agent 007 u povijesti te se tako pridružiti slavnom nizu koji čine Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan i Daniel Craig.

Unatoč brojnim ulogama koje je dosad tijekom svoje glumačke karijere ostvario, najviše pozornosti Taylor-Johnson privukao je zbog braka s 23 godine starijom suprugom Sam Taylor-Johnson. Par koji zbog velike razlike u godinama privlači veliku pozornost javnosti upoznao se 2009. na setu filma "John Lennon: Dečko koji ne obećava", kada je on imao svega 18, a ona 42 godine. Nedugo nakon toga počeli su izlaziti, a 2010. dobili su prvu kćer Wyldu Rae. Vjenčali su se u lipnju 2012., a te iste godine rodila im se i druga kćer Romy Hero.

image

Taylor-Johnsonu uloga u najdugovječnijoj franšizi na svijetu već je ponuđena, a na njemu je samo da je prihvati

BELEN DIAZ/DYDPPA/SHUTTERSTOCK

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, gotovo je sigurno kako će se sada, osim u ulozi supruga i oca, Taylor-Johnson pronaći i u ulozi najpoznatijeg špijuna, a reakcije obožavatelja najdugovječnije filmske franšize su podijeljene. I dok su jedni oduševljeni ovom viješću, drugi smatraju kako ipak nije najbolji izbor za Bonda jer nema potrebnu karizmu, a na njegovom bi mjestu radije voljeli vidjeti Idrisa Elbu.

Sve nam je to već dobro poznato jer je i Craig bio na udaru kritika kada se tek saznalo da će postati najpoznatiji britanski špijun, a onda se na tom mjestu zadržao čak 15 godina. Craig je u nekoliko intervjua ispričao kako su mu fanovi govorili kako je "preružan za Bonda", no kako se njega to nije ticalo. Hoće li obožavatelji s vremenom promijeniti mišljenje i zavoljeti Taylor-Johnsona u ulozi agenta 007, ostaje nam vidjeti.

Linker
18. travanj 2024 19:55