Nakon mučnog razvoda

Novi početak za Alice Evans: Skinula je 20 kilograma i ponosno prošetala ulicama Los Angelesa

Bivša glumica pokazala je da se nakon tri godine mučne brakorazvodne borbe s bivšim suprugom Ioanom Gruffuddom ponovno posvetila sebi.

Bivša glumica Alice Evans, 55-godišnjakinja čiji se život raspao nakon razvoda od bivšeg supruga Ioana Gruffudda, jednim je potezom pokazala da je spremna za novi početak. U šetnji Los Angelesom pohvalila se novim izgledom, što je njezin prvi korak u novom smjeru i hvatanju ukoštac sa životnim neprilikama koje su joj u jednom trenutku izgledale - nepremostivima. Naime, glumica je nedavno na Instagramu otkrila da je smršavjela čak 20 kilograma.

Proteklih nekoliko godina, naime, zvijezda TV serijala "Vampirski dnevnici" i filma "102 Dalmatinca", bavila se blaćenjem svog bivšeg supruga, velškog glumca Ioana Gruffudda, od kojeg se lani i službeno razvela nakon 16 godina braka. No, njihova veza bila je okončana znatno prije toga: početkom 2021. objavili su da se rastaju, u ožujku te godine Ioan Gruffudd podnio je brakorazvodni zahtjev, a njihov razvod u anale se upisao kao jedan od najdramatičnijih u industriji showbusinessa.

image

Alice Evans napokon se ponovno posvetila sebi

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Alice Evans je suprugovu odluku da započne novi život s drugom jako teško podnijela, a posebno joj je zasmetala činjenica da se 50-godišnji glumac, koji se proslavio glavnim ulogama u televizijskim serijalima "Lažljivac" i "Harrow", na snimanju u Australiji do ušiju zaljubio u devetnaest godina mlađu glumicu Biancu Wallace.

Suprugov odlazak poslije četrnaest godina braka u kojem su dobili kćeri Ellu i Elsie ju je slomio, jer se Alice Evans prema njihovom dogovoru potpuno posvetila obitelji i djeci, te ostavila glumu. Zato je u novonastaloj situaciji Biancu Wallace javno prozvala razaračicom obitelji, te protiv nje i svog bivšeg pokrenula žestoku kampanju na društvenim mrežama.

image

Obitelj u danima sreće: Alice Evans i Ioan Grufford s kčerima Ellom Betsi i Elsie Marigold u Los Angelesu 2018.

ERIC CHARBONNEAU/SHUTTERSTOCK

Bivšeg je uz to i uhodila, snimala, te mu uskraćivala da viđa kćeri, zbog čega je Alice Evans na kraju dobila sudsku zabranu prilaska Gruffuddu i zabranu komentiranja na profilima na društvenim mrežama.

Početkom godine Gruffudd je objavio zaruke s Biancom Wallace, a nakon godina uzaludnih bitki Alice Evans je očito shvatila da se mora dovesti u red. Zbog sebe i svojih kćeri adolescentica, koje su ušle u najosjetljiviju fazu svog odrastanja.

image

Alice Evans pohvalila se da je znatno smršavjela

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Linker
15. travanj 2024 09:23