XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
party za pamćenje

Ponovno na okupu: Victoria Beckham još je jednom zapjevala sa Spajsicama, video je hit

Na svome je Instagram profilu 50-godišnja dizajnerica i poduzetnica objavila snimku na kojoj zajedno s kolegicama izvodi pjesmu "Stop" iz 1997.

Na svome je Instagram profilu 50-godišnja dizajnerica i poduzetnica objavila snimku na kojoj zajedno s kolegicama izvodi pjesmu "Stop" iz 1997.

Da se Victoriji Beckham nije mrsko vratiti u svoju glazbenu prošlost, već nam je svima dobro poznato, a ovog je puta na proslavi 50. rođendana u ekskluzivnom londonskom privatnom klubu Oswald‘s to još jednom dokazala kada je ponovno zapjevala sa svojim slavnim kolegicama iz grupe Spice Girls. Video na kojem sve zajedno izvode njihov poznati stari hit "Stop" iz 1997. slavljenica je ponosno objavila na društvenim mrežama.

"Najbolja noć u mom životu, sretan mi rođendan! Volim vas sve", napisala je 50-godišnja dizajnerica i poduzetnica u opisu simpatičnog videa u kojem se može vidjeti da ga je snimao njezin suprug David Beckham. Na rođendanski party godine stiglo je više od 100 uzvanika, a osim Spajsica, na proslavu su stigla i mnoga druga poznata lica poput glumica Salme Hayek i Eve Longorije, glumaca Jasona Stathama i Toma Cruisea te manekenke Rosie Huntington-Whiteley.

image

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image

Eva Longoria

DW/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA
image

Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham

TOT/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kako donosi britanski Daily Mail, za prijatelje koji su pristizali iz inozemstva bio je unajmljen privatni avion. Posluživala su se jela inspirirana talijanskom kuhinjom, a među vodećim specijalitetima bili su brancin i odrezak. Gosti su također uživali i u šampanjcu čija se cijena kreće oko 600 eura te omiljenom vinu slavne Posh Spice čija jedna boca stoji nevjerojatnih 3500 eura.

Na slavlju godine ipak nije bilo američke glumice Nicole Peltz Beckham, Brooklynove supruge, koja je taj događaj propustila jer joj je nedavno preminula baka. No o svemu se svejedno oglasila na društvenim mrežama istaknuvši kako je izrazito tužna što nije mogla prisustvovati proslavi rođendana svoje slavne svekrve.

Linker
26. travanj 2024 09:49