Joan Collins

 AFFINITYPICTURE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Uživali u Londonu

Bila je seks simbol 80-ih, a sada je snimljena u rijetkom izlasku s 31-godinu mlađim suprugom

Slavna glumica Joan Collins i Percy Gibson privukli su pozornost ispred poznatog restorana u Londonu u kojem su uživali na večeri.

Slavna glumica Joan Collins i Percy Gibson privukli su pozornost ispred poznatog restorana u Londonu u kojem su uživali na večeri.

Iako je u svibnju prošle godine navršila je 90 godina slavna Joan Collins i dalje živi punim plućima. Slavna glumica koja se proslavila ulogom Alexis Carrington Colby u poznatoj seriji "Dinastija" ovih je dana snimljena u Londonu i to u društvu svog supruga Percyja Gibsona koji je od nje mlađi čak 32 godine. Supružnici su bili odlično raspoloženi kada su ih paparazzi snimili ispred jednog poznatog restorana u kojem su uživali u večeri. Joan, koja će za manje od mjesec dana, točnije 23. svibnja, navršiti 91 godinu, prisutne je oduševila svojim izgledom, ali i energijom kojom zrači. Na večeru je stigla u elegantnom izdanju, na sebi je imala košulju, hlače i dugačak crni kaput, dok je njezin suprug imao tamno odijelo i kravatu. Za ovu posebnu večeru glumica se odlučila posebno dotjerati pa nije izostavila ni naglašeni make-up.

image

Joan Collins i Percy Gibson ispred restorana u Londonu

TOT/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

U intervjuu koji je dana za The Guardian u rujnu prošle godine Collins je otvoreno je pričala o svom izgledu, skincare savjetima te je naglasila da nikad nije imala kozmetičke zahvate. "Nikad nisam ništa radila. Nisam to mogla ni napraviti, kao prvo imam fobiju od igle", kazala je glumica te istaknula da ju je majka uvijek savjetovala da koristi dnevnu i noćnu kremu.

Dodala je da je isto savjetovala svoje kćeri te da im je rekla da ne borave puno vremena na suncu. Glumica ima sličan pristup što se tiče i mode, a u jednom od intervjua objasnila je da ne voli bacati staru odjeću. "Neki kažu ako imaš neki komad odjeće i ne nosiš ga godinu dana, tada ga treba baciti. Ja u to ne vjerujem", rekla je glumica o svojoj odjeći, a dodala je da još uvijek ima neke komade odjeće iz poznate sapunice Dinastija.

Tajna njezinog mladenačkog izgleda je, kako kaže, u tome što svaki dan vježba s fizioterapeutom, a isto preporučuje starijim muškarcima i ženama koji žele ostati u formi. "Uglavnom radim to pola sata dnevno i otkrila sam da mi to daje energiju", istaknula je glumica pa otkrila i da nikome ne bi savjetovala da drži dijetu.

"Nemojte ići na dijetu, samo jedite manje. Ako trebate smršavjeti nekoliko kilograma da biste stali u nešto, jedite kuhana jaja i brokulu tri dana. Ako morate grickati, jedite još brokule. Vježbajte, morate, koliko god to mrzili", poručuje glumica koja osim izgledom pažnju već desetljećima privlači i svojim privatnim životom.

image

Joan Collins proslavila se ulogom Alexis Carrington Colby u seriji "Dinastija"

SUPPLIED BY LMKMEDIA/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Udavala se pet puta, a svoju ljubavnu sreću pronašla je sa suprugom Percyjem Gibsonom za kojeg se udala u veljači 2002. godine. Neki od poznatih glumaca koje je ljubila su bili Warren Beatty, Ryan O’Neal, Marlon Brando i Harry Belafonte.

Prvi put udala se za glumca Maxwella Reeda, a njihov turbulentan brak završio je nakon četiri godine, a svog je prvog supruga glumica optužila i za silovanje te je kazala da se za njega udala samo zato što je osjećala sram zbog svega što joj je učinio. Nakon što je Joan zatražila razvod od Reeda on je zatražio da mu glumica plaća 950 funti mjesečno jer je smatrao da ju je on "otkrio". Glumica tvrdi da ju je taj brak koštao oko dva milijuna funti.

Drugi put se udala 1963. godine za britansku pop zvijezdu Anthonyja Newleya, koji je ujedno i otac njezino dvoje djece Tare i Alexandera. Međutim, brak se raspao nakon šest godina. Treći put se udala za šefa izdavačke kuće Rona Kassa 1972. godine s kojim ima kćer Katy koja je teško stradala u automobilskoj nesreći te je jedno vrijeme provela i u komi. Nakon što joj se kći oporavila, Joan je saznala da je obitelj gotovo bankrotirala, a sve to utjecalo je i na njezin odnos s Ronom s kojim se odlučila razići 1983. godine. Svog četvrtog supruga, skandinavskog pjevača Petera Holma, upoznala je na zabavi, a vjenčali su se 1985. Dvije godine kasnije rastala se i od njega jer se nije mogla nositi s time što je htio imati konstantnu kontrolu nad njom. Sve ljubavne rane zacijelio joj je producent i glumac Percy Gibson zbog kojeg danas ne skida osmijeh s lica.

Linker
28. travanj 2024 12:13