Profimedia, Pacific coast news
GRAMMY

Jennifer Lopez: Ultimativna zavodnica s crvenog tepiha

Nježno ružičasta kreacija s naglašenim dekolteom i visokim izrezom ponovno je pjevačicu Jennifer Lopez stavila na popis najbolje odjevenih na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy, a mnoge je podsjetila na kultnu haljinu kuće Versace.

Iako je u posljednje vrijeme više punila novinske stupce svojom navodnom vezom s glazbenikom Drakeom nego glazbom, latinodiva se ovog puta našla u fokusu zahvaljujući modnoj kombinaciji u kojoj je stigla na dodjelu Grammyja. Izazovnom haljinom u nježno ružičastoj boji Jennifer Lopez pokazala je da je u odličnoj formi - u kreaciji iz haute couture kolekcije kuće Ralph&Russo mnoge je podsjetila da je ultimativna zavodnica s crvenog tepiha.

Profimedia, Pacific coast news

PARIS, FRANCE - JANUARY 23:  (EDITORS NOTE: Image has been desaturated.) A model walks the ruway during the Ralph & Russo show on January 23, 2017 in Paris, France.  (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Getty Images
Modna revija kuće Ralph & Russo na Tjednu visoke mode u Parizu

Haljina joj je zapela za oko već na Tjednu visoke mode u Parizu, a mnoge je podsjetila na njezin styling koji je odabrala za dodjelu Grammyja prije 17 godina. Danas već kultna kreacija kuće Versace tada je podigla mnogo prašine, a o izrezu do pupka se nije prestajalo pričati.

Profimedia, Zuma Press - News
Na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine

Linker
16. travanj 2024 00:26