PRED OGLEDALOM

Ana Jelušić: Njega tijela u snježnim visinama

Iako je prije godinu i pol napustila profesionalno skijanje, Riječanka Ana Jelušić (26) i dalje je često na snježnim padinama. Radi kao medijski koordinator Međunarodne skijaške federacije, zbog čega često odlazi na svjetska skijališta, među kojima je i zagrebačko Sljeme. Tako je na ovogodišnjoj Snježnoj kraljici nosila kameru kao predvozač na ženskom natjecanju te sudjelovala u utrci legendi. Zbog svega toga nije se odrekla tople odjeće te krema s visokim zaštitnim faktorom.

– Volim lagane, citrusne mirise, neovisno o sezoni, pa je moj izbor Bvlgari Omnia. U svečanim prigodama nanesem crveni ili neki drugi tamniji lak na poludugim noktima. Nisam ljubiteljica neutralnih nijansi jer nekako ne idu uz moju svijetlu put – izjavila je Ana koja odjeću prilagođava vremenskim uvjetima.

– U modnom smislu sam kameleon. Izvan terena rado ću odjenuti haljinicu u kombinaciji sa štiklama i efektnim naučnicama ili ogrlicom. Radije uzmem jedan veći komad nakita negoli da nižem jedan na drugi. Na niskim temperaturama, toplina i udobnost pobjeđuju stil – ključni komadi su tada čizme Ugg i veliki, topli, vuneni šal – praktična je Jelušić.

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Ani Jelušić. Odgovore na pitanja kako njeguje svoju kožu na velikim nadmorskim visinama, kojim proizvodima tretira kosu i kako bi izgledao nejn savršen odmor potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 940) ili se pretplatite na PDF.

Linker
22. rujan 2024 05:23