POZNATI O MEKKIJU TORABIJU

Đuru je dignuo na noge, Nered prestao pušiti

Davor Gobac (45), frontmen grupe Psihomodo pop – Dolazim k Mekkiju iz nekih svojih razloga koje ne želim podijeliti s javnošću, ali nisam teško bolestan kako su si neki protumačili. I osjećam se super!

Marko Lasić Nered (29), reper – Na tretman sam otišao iz znatiželje. Moram priznati da mi je bilo zanimljivo, ali ništa posebno nisam osjetio. No, definitivno sam prestao pušiti. Nekoliko sam se puta ostavljao cigareta i opet se vraćao tom poruku, ali nakon tretmana kod Mekkija Torabija više ne osjećam ni najmanju želju da zapalim. Niti imam bilo kakvih popratnih problema.

Iva Mia Erak (32), lobistica i bivša glasnogovornica zagrebačkog gradonačelnika – Mekki Torabi izliječio je nekoliko mojih poznanika koji su imali karcinom želuca i debelog crijeva. A kako sam rejkistica, prakticiram jogu i meditiram, takve mi stvari nisu ni strane ni nepoznate pa sam s prijateljicama otišla na tretman. Marokanski iscjelitelj me dodirnuo po rukama, leđima i trbuhu i rekao mi da sam dobro. U tom trenutku ništa nisam osjetila, ali probudila sam se usred noći, opuštena kao da mi tijelo lebdi negdje u svemiru. Taj fenomenalan osjećaj ne mogu opisati riječima.

Đuro Utješanović (69), glumac – Mekki je čudo od čovjeka. Digao me na noge! Kad sam došao na prvi tretman, nisam mogao hodati. Sad sam daleko jači. Sve mi se nekako vratilo. Čak i žene gledam oko sebe. Zbog problema s kralježnicom bio sam kod mnogih bioenergetičara i sve je u početku bilo dobro, a ovdje mi je jako dobro. Mislim da ću k njemu i u Maroko.

Sonja Šarunić (55), radijska voditeljica – Nedavno sam u emisiji imala u gostima Severinu, Ankicu Dobrić i Gopca i svi su mi oni privatno ishvalili Mekkija Torabija, pa sam i ja odlučila otići na tretman jer godinama imam problema s kralježnicom. Na prvom tretmanu mi je samo dotaknuo desnu ruku i trbuh i ništa nije rekao, ali u subotu, kad me zagrlio, rukom mi je dotaknuo baš mjesto na kojem osjećam bol i dodao kako su mi stiješnjena dva kralješka. Pijem i vodu i moram priznati da ta Jana ima drukčiji okus od one koju kupujem u dućanu. Ići ću na tretman do kraja njegova boravka u Zagrebu. Vjerujem u tu priču.

Diana Šetka

VIŠE:

Tko je Mekki Torabi?

Linker
17. listopad 2024 08:29