SUSANA GONZALEZ

Život kao sapunica

Meksiko, kolijevka telenovela, danas se bolje zabavlja uz sapunice iz stvarnog života nego gledajući popularne serijale. A protagonistica jedne od tih životnih sapunica je Susana Gonzalez (34): poduzetna glumica, koja je u prosincu prekinula četverogodišnju ljubavnu vezu sa svojim kolegom Eduardom Santamarinom (“Marisol”, “Rubi”), u ožujku se zaljubila u drugog muškarca, ostala u drugom stanju i – zaručila se.

Zvijezda serijala “Strast”, koji se prikazuje na HTV-u, u drugom je mjesecu trudnoće, a javnost najviše zabavlja to što je ostavila markantnog i slavnog Santamarinu – jer nije ispunio njena očekivanja i odveo je pred oltar – te novu ljubavnu sreću pronašla uz anonimnog knjigovođu. Renato Jesus Malo Juverao njezin je, zapravo, stari prijatelj, od nje mlađi šest godina.

– Renato je uvijek bio sa mnom, i u dobru i u zlu, strpljivo čekajući da ga zamijetim i dam mu šansu. Kad smo prije tri mjeseca počeli hodati, priznao mi je da me oduvijek zamišljao kao svoju ženu, a nekoliko dana poslije pojavio se sa zaručničkim prstenom i rekao da želi sa mnom provesti život i zasnovati obitelj. Rekla sam mu da moram razmisliti jer sam nedavno bila prekinula dugogodišnju vezu. No, nekoliko tjedana poslije saznala sam da sam trudna, i to me učvrstilo u odluci da se udam za Renata. On je poseban muškarac i ne mogu zamisliti boljeg oca za svoje dijete – govori Susana, koja je sretnu vijest saznala u kanadskom Vancouveru, gdje je pohađala tromjesečni tečaj engleskog jezika, i odmah je javila svom dragom te mami Elviri, koja živi u meksičkom gradu Zacatecasu.

I ostatak Susanine obitelji – brat Jose i sestra Erica – bili su ushićeni zbog skorog dolaska prinove, koja Êe ispuniti prazninu nastalu lani nakon smrti njihova oca Refugija.

Susana momentalno snima humoristični serijal “S.O.S – Sexo y otros secretos”. Trudnoću, otkriva, izvrsno podnosi i zasad ima želju samo za slatkim tamarindom i ljutim meksičkim specijalitetima koje joj donosi Renato iz njezinog omiljenog restorana.

Sanja Renić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ako želite saznati više pročitajte tekst u tiskanom izdanju Glorije broj 699 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
21. listopad 2024 01:39