TOM DUBRAVEC/CROPIX
Intimni razgovori

Ivan Pažanin o ljubavnom životu i tehnici zavođenja: ‘Oduvijek me privlači isti tip žena!‘

Svega petnaestak dana dijeli nas od dodjele najveće medijske nagrade Zlatni studio. U kategoriji reality showova među nominiranima je RTL-ova kulinarska perjanica ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!‘ čije je najprepoznatljivije lice splitski chef.

Svega petnaestak dana dijeli nas od dodjele najveće medijske nagrade Zlatni studio. U kategoriji reality showova među nominiranima je RTL-ova kulinarska perjanica ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!‘ čije je najprepoznatljivije lice splitski chef.

Ivanu Pažaninu ovo nije ni prva nominacija za prestižnu nagradu Zlatni Studio Jutarnjeg lista, a kako se našalio, nada se da nije ni zadnja. S 37-godišnjim Splićaninom i jednim od najvećih zavodnika s malih ekrana razgovarali smo o svemu pomalo, između ostalog i kako izgleda žena iz njegovih snova...


Gdje ćete držati nagradu, u slučaju da je dobijete?

Na ovu nominaciju, kao i moguće priznanje, gledam kao na nagradu za cijelu ekipu koja godinama radi na ovom našem projektu. Zato im se ovom prilikom svima zahvaljujem. Svi su jednako zaslužni.

Koga planirate povesti sa sobom na svečanu dodjelu?

Još nisam odlučio. No, znam tko bi od meni bliskih ljudi volio ići sa mnom.

Imate li već pripremljenu modnu kombinaciju za dodjelu?

O tome ću odlučiti najvjerojatnije taj dan. I inače se odijevam stihijski, kako me u tom trenutku "pukne" inspiracija.

Tko je po vama najbolji kuhar današnjice?

Nikada nisam tako gledao na kuharsku scenu. Svaki kuhar, bilo naš ili svjetski, ima neku posebnost. I upravo ta činjenica da smo svi jedinstveni velikim je dijelom zaslužna što je ova naša struka cijenjena.

U kojem biste reality showu, uz kuharske, rado sudjelovali?

Najiskrenije, ne znam. Da bih se odlučio tako eksponirati, moram biti jako zagrijan za to. A, barem za sada, nijedan me drugi show nije pogodio "u sridu".

image

Ivan Pažanin, možda ćete se začuditi, ne zavodi kuhačom.

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Pažanin proslavio 37. rođendan i otkrio nam: ‘Bolove u leđima još nemam, sijede krije svijetla kosa, a one na bradi su mi super‘

Koji biste talent voljeli imati?

Od malih nogu mi je žao što nemam smisao za crtanje.

Čega uvijek mora biti u vašem hladnjaku?

Sira, jaja, maslaca i domaće pancete.

S kojim ste jelom zaveli najviše djevojaka?

Ne osvajam djevojke s kuhačom. Svako jelo je posebno, kao i svaka djevojka.

Je li vam se s godinama promijenio ukus po pitanju žena?

Mislim da se to nikada ne mijenja. Samo s vremenom postajemo zreliji, kako u odnosu tako i u određenim trenucima.

Kako izgleda vaša žena iz snova?

Znam da zvuči poput klišeja, no karakter i osobnost su mi najvažniji.

Zbog čega ste zadnji put zaplakali?

Ne sjećam se kad sam zbog nečega pustio suzu. A želim da tako i ostane.

image

Naš slavni chef ne podnosi ishitrenost i ljudsku glupost.

TOM DUBRAVEC/CROPIX

Čitajte i: Svestrani Ivica Matošević slavi 25 godina od otvaranja svoje prve butelje: Njegova vina obožava i britanska kraljevska obitelj

Koji je vaš "lijek" protiv depresije uzrokovane koronavirusom?

Ja sam totalni pozitivac. Čak ni za vrijeme karantene, kad je sve stalo i svima nam je budućnost bila neizvjesna, nije me hvatala malodušnost. U životu je općenito važno biti aktivan i uvijek imati planove.

Što vas najbrže može naljutiti?

Ljudska glupost i ishitrenost.

Bez čega ne možete zamisliti nijedan dan?

Kave.

Na što biste potrošili zadnji novčić?

Bacio bih ga u fontanu - za sreću.

Po čemu ste tipičan Dalmatinac?

Apsolutno po svemu! Temperamentu, karakteru, hobijima...

Koja vam je životna profesija bila alternativa?

Nisam nikada imao plan B. Ono sam što sam oduvijek htio biti.

25. prosinac 2024 17:51