Crvena? Uvijek u trendu!

 @LAUREN.LOVES
Stiže nam jesen

Crvene, 3D detalji, biseri i animal print - iz prve ruke doznajemo koji će trendovi u manikurama zavladati ove jeseni

Uz savjete vlasnice salona Mood saznajemo kako su nokti postali ključni element izražavanja osobnosti i modne osviještenosti te koje dvije umjetnice postavljaju trendove u cijelom svijetu.

Uz savjete vlasnice salona Mood saznajemo kako su nokti postali ključni element izražavanja osobnosti i modne osviještenosti te koje dvije umjetnice postavljaju trendove u cijelom svijetu.

S dolaskom jeseni, mnogi od nas traže inspiraciju za osvježenje izgleda, a ovog puta fokus stavljamo na nokte. Pričali smo s Nikolinom Čorak, talentiranom vlasnicom novootvorenog zagrebačkog salona Mood. Ova mlada poduzetnica podijelila je s nama svoje viđenje najnovijih jesenskih trendova i inovativnih tehnika koje su postale hit u svijetu noktiju. Saznajte koje boje, uzorci i stilovi će dominirati ove sezone i što nas očekuje u svijetu manikure, izravno od stručnjaka koji diktiraju modne smjernice. Zasigurno možemo tvrditi da je došla nova era nail arta. Nikada ovoliko hrabra, odvažna i s toliko pažnje za detalje.

"I dalje se kao najveća inspiracija koristi Pinterest. Djevojke si rade moodboarde, spajaju nekoliko želja u jednu referencu, a onda skupa u suradnji odlučimo što nam je konačni cilj.", kaže Nikolina. Ove je godine nail art prešao u jednu posebnu kategoriju. Dizajn je dobio dodatak 3D detalje, pa smo tako ušli u eru cvjetova, voća, školjki i "bisera", ovisno o temi. "Postoje dvije nail artistice koje postavljaju trendove za cijeli svijet. Naomi Yasuda i Zola Ganzorigt poznate su umjetnice koje se bave noktima svih poznatih osoba, pa zahvaljujući društvenim mrežama, inspiracije nam ne ponestaje!", podijelila je s nama Nikolina.

image
MOOD NAIL ART

Jesenski trendovi već ju neko vrijeme u najavi. Od nijansi možemo očekivati cherry red - svjetliju nijansu crvene, wine red - tamniju nijansu crvene, tamno smeđu, zebra i tortoise shell uzorak, leopard uzorak, odnosno nastavak životinjskih uzoraka koji su već zauzeli visoku poziciju u dizajnu. "Dizajn koji gotovo nikada neće izaći iz mode je popularna Haley Bieber manikura, koja je ovo ljeto dobila svoj twist pa se tako chrome stavljao preko narančaste boje, ostavljajući dojam omiljenog ljetnog pića - aperol spritza. Također klasik koji će uvijek živjeti su jednobojni crveni nokti, i svevremenska francuska manikura", otkriva nam Nikolina.

image

Mood nails

Nikolina je također za 9.mjesec najavila uvođenje Gel X noktiju. Radi se o tipsama koje se postavlja na nokat uz pomoć rabber baze. Došla sam ju isprobati s obzirom na to da sam idealan kandidat za ovu tehniku, a i osvojila me garancija da su izdržljivi i preko 4 tjedna. Prednost je i ubrzaniji rad u salonu, pa će tako djevojke bez obzira na zahtjevnost dizajna rijetko kada boraviti u salonu preko dva i pol sata.

image
MOOD NAIL ART

Danas su nokti puno više od pukog detalja – postali su pravi statement piece, način na koji izražavamo svoju osobnost i stil, jednako kao što to činimo s odjećom i makeupom. Kroz boje, oblike i dizajne, nokti su postali još jedan moćan alat za individualnost, odraz karaktera, ali i trenutnih raspoloženja.

Linker
05. rujan 2024 11:07