Glossier ima dva nova mirisa

 GLOSSIER
Novi mirisi

Ljubičica ili maslac? Nakon velikog uspjeha s prvijencem, stižu dva nova Glossier parfema - Rêve i Doux!

Nakon uspješnog lansiranja parfema You, Glossier nas ponovno iznenađuje s dva nova mirisa koji će se prilagoditi svakome tko ih nosi.

Nakon uspješnog lansiranja parfema You, Glossier nas ponovno iznenađuje s dva nova mirisa koji će se prilagoditi svakome tko ih nosi.

Nakon velikog uspjeha s prvim parfemom, obožavani beauty brend Glossier odlučio je proširiti svoju kolekciju s još dva nova parfema – You Rêve i You Doux. Prvi parfem, Glossier You izašao je krajem 2017., a na TikToku je bio mega popularan i viđali smo ga svugdje. Ovaj unisex miris, opisan kao cvjetno-drveni mošus, osvojio je srca i muškaraca i žena.

Osim parfema, linija You obuhvaća i kremu za ruke, svijeću i losion za tijelo, a prošle godine Glossier je otvorio i tromjesečni pop-up u Londonu, posvećen notama parfema.

Novi parfemi, You Rêve i You Doux imaju prepoznatljivu bazu kao njihov originalni miris. Prilagođavaju se osobi koja ih nosi i tako tvore različite, individualne mirise. U prodaju izlaze već 3. listopada, a cijena im je približno 70 eura.

image

Glossier You Doux i Glossier You Rêve

@GLOSSIER/INSTAGRAM @GLOSSIER/INSTAGRAM

Parfem Rêve, što na francuskom znači san, miriše na maslac, pekmez od šljiva, tostirane bademe, iris i sandalovinu, a opisan je kao sofisticiran i zavodljiv.

S druge strane, parfem Doux, što na francuskom znači mekan, drvenast je i miriše na ljubičice, palo santo, tamjan i smirnu, a parfem je opisan kao nježan, ali izražajan.

Sve Glossier proizvode možete pronaći na njihovoj web stranici i u Sephori, no, za Hrvatsku još uvijek nisu dostupni.

Linker
02. listopad 2024 14:04