Zahvaljujući chefu restorana Noel Mariju Mandariću naši gosti uživali su u jelima posluženima u četiri slijeda koja su pripremljena posebno za ovo intimno druženje.
Na ekskluzivnoj večeri koju je pripremio chef restorana Noel Mario Mandarić, proslavili smo izlazak novog broja Glorije Glow - magazina specijaliziranog za estetsku medicinu, kirurgiju, kozmetologiju i sve vezano za svijet ljepote te ugostili brojne stručnjake iz tih područja. Iako je vrijeme bilo promjenjivo i sparno, a promet u gradu kaotičan, naši uzvanici su stigli dotjerani, puni entuzijazma i pohvala na račun novog izdanja i naše zvijezde s naslovnice – operetne primadone Sandre Bagarić.
"Svjesna sam svoje ambalaže, svjesna da je priroda bila darežljiva prema meni, no svjesna i loših dana koji se odražavaju na moj izgled – no ja nekako svojom brbljavošću i energijom skrećem pozornost s toga", rekla je Sandra Bagarić, koja ove godine slavi 50 godina. Naši gosti smatraju da estetsku medicinu treba koristiti za održavanje lijepog i zdravog starenja kože, a estetsku kirurgiju za postizanje što prirodnijeg izgleda.
Na intimnom druženju chef Mandarić osmislio je poseban Gloria Glow jelovnik, pa su gosti tijekom večere uživali u tartelettama od matche i graška s tartarom od gljiva i crnog češnjaka, neodoljivim tortellinima punjenim jastogom te rombom posutim proljetnim tartufom.
Ova posebna večer bila je baš poput Noelovog deserta – sladoleda od jagoda s rabarbarom i aromatičnim čipsom od đumbira – pravi serotoninski užitak.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....