Nikola Milojević

 JOHN PAVLISH
kongres estetičara

U Rovinju se okupilo 800 estetskih liječnika i kirurga iz cijelog svijeta - i svi pričaju da je naš dr. Nikola Milojević odličan glumac

Otvorenje 7. po redu TAMC-a bilo je u znaku tajnog agenta 007, pa je snimljen i film u kojem Jamesa Bonda glumi vlasnik Poliklinike Milojević, inače osnivač i glavni organizator kongresa.

Otvorenje 7. po redu TAMC-a bilo je u znaku tajnog agenta 007, pa je snimljen i film u kojem Jamesa Bonda glumi vlasnik Poliklinike Milojević, inače osnivač i glavni organizator kongresa.

"Eto, koliko god mislili da znamo nakon toliko godina rada, na ovakvom kongresu uvijek nešto naučimo", rekla je zagrebačka liječnica Iva Ledinsky Milenović, sudionica kongresa estetske medicine TAMC koji je Poliklinika Milojević organizirala po sedmi put. I sedmi put je TAMC – koji je ove godine u Rovinju okupio oko 800 estetskih liječnika i kirurga iz cijelog svijeta – dokazao da je po kvaliteti programa i posjećenosti ravnopravan pariškom IMCAS-u, AMWC-u u Monaku ili FACE kongresu u Londonu.

image
JOHN PAVLISH
image
JOHN PAVLISH

Komentar zagrebačke liječnice odnosio se na odličan panel posvećen nekirurškoj rinoplastici, odnosno uljepšavanju i preoblikovanju nosa pomoću igle i filera. Čak se i dr. Michael Kane, legendarni plastični kirurg iz New Yorka – koji je moderirao raspravu i izlaganja svojih kolega – složio da je to bio jedan od najboljih panela posvećen nosu kojem je ikad prisustvovao. Njegovi kolege, Fernando Felice iz Argentine, Yahia Hasish iz Egipta, Australac Steven Liew i Alexander Rivkin iz Los Angelesa – snimkama vlastitih "radova" pokazali su kako na neinvazivan način postići pravilan oblik od kukastog, krumpirastog, preširokog ili preplosnatog nosa te ga uskladiti s ostatkom lica.

image

Michael Kane

JOHN PAVLISH

Bila je to samo jedna od aktualnih tema o kojima se ovaj vikend priča u svim dvoranama rovinjskog hotela Lone. Sve je počelo spektakularnim otvorenjem na kojem je sve bilo u znaku tajnog agenta 007 - s obzirom na sedmogodišnju tradiciju. James Bond, objasnio je organizator i osnivač kongresa, zagrebački estetski liječnik Nikola Milojević, njegov je junak iz djetinjstva, filmovi o najpoznatijem tajnom agentu pratili su ga kroz cijeli život – pa je jedan takav i sam snimio.

image

Na ovogodišnjem kongresu, sedmom po redu, sve je bilo u znaku tajnog agenta 007

JOHN PAVLISH

Svečana ceremonija, naime, počela je emitiranjem 10-minutnog "akcijskog" filma u kojem glavni junak, tajni agent Nik (glumi ga Nikola Milojević), kreće iz svog zagrebačkog doma u zadnji čas i zahvaljujući nevjerojatnim vozačkim sposobnostima te fizičkoj spremi uspijeva stići na vrijeme u Rovinj na početak kongresa. Film u kojem je dr. Milojević pokazao i glumačke vještine, nagrađen je burnim pljeskom prepunog auditorija u velikoj kongresnoj dvorani.

image

Nikola Milojević

JOHN PAVLISH

Program TAMC-a i ove je godine originalan i pomno osmišljen – za što je zaslužan znanstveni odbor koji čine Nikola Milojević, Tatjana Pavičić, Tapan Patel i Aleksandar Milenović. Prezentiraju se najnovija dostignuća estetske medicine i plastične kirurgije kroz brojna predavanja, edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa, filera ili krvne plazme, live sekcije za oblikovanje tijela...

image

Tatjana Pavičić

JOHN PAVLISH
image

Tapan Patel

JOHN PAVLISH

Ovogodišnji ‘forte‘ su predavanja posvećena umjetnoj inteligenciji, koja sve više prodire u branšu. Stručnjaci su pristigli sa svih strana svijeta – iz SAD-a, Argentine, Brazila, Izraela, Poljske, Turske, Velike Britanije, Njemačke, Belgije, Švicarske, Bugarske, Gruzije, Egipta, Nizozemske, Australije… a među predavačima su najveće zvijezde estetske medicine, kao što su Amerikanci Jonathan Sykes i Michael Kane, Nizozemac Jani van Loghem, Australac Steven Liew, Izraelac Ofir Artzi, Njemica Sonja Sattler, Brazilka Gabriela Casabona te naši kirurzi Siniša Glumičić i Mladen Duduković.

image

Mladen Duduković

JOHN PAVLISH
image

Ofirt Artzi

JOHN PAVLISH
image

Steven Liew

JOHN PAVLISH
image

Radina Denkova

JOHN PAVLISH
image

Niamh Corduff

Popularno zvana ‘estetika‘ otvorila je posve novo područje u medicini, o kojem doktori prije nisu previše razmišljali, a to je umjetnost. Estetski liječnici nisu ‘samo‘ doktori koji rješavaju medicinske probleme (iako su im oni i dalje primarni), oni moraju biti i umjetnici s besprijekornim osjećajem za sklad i ljepotu. A njihovi radovi prikazani u Rovinju to su i dokazali.

image
JOHN PAVLISH
Linker
04. listopad 2024 16:21