Elixir love

 CANVA
Martimex dani

Ako ste ljubitelj luksuzne kupnje s popustima, ovo je prilika za vas

U razdoblju od 12. do 15. rujna ljubiteljima beauty scene pruža se prilika za izbor bogate ponude luksuznih mirisa, skincare kozmetike i make-up proizvoda.

U razdoblju od 12. do 15. rujna ljubiteljima beauty scene pruža se prilika za izbor bogate ponude luksuznih mirisa, skincare kozmetike i make-up proizvoda.

S dolaskom jeseni, Martimex vam donosi posebnu akciju Martimex dani, koja traje od 12. do 15. rujna. Ovo je savršena prilika za izbor iz bogate ponude luksuznih mirisa, skincare kozmetike i make-up proizvoda. U pitanju su vrhunski brendovi poput Memo, Scentologia, Birkholz, Versace, Moschino, Furla, Payot, Juvena, Naj Oleari, Eisenberg i mnogi drugi. Iskoristite popuste do -30% na cijeli asortiman, a članovi Gold Loyalty kluba mogu ostvariti i dodatne popuste.

image
PRESS

Furla, Pura EDP

Senzualan miris koji kombinira svježinu i toplinu, simbolizirajući čistoću i eleganciju. Savršen je za ženu koja želi istaknuti svoju sofisticiranost i stil.

image

Furla Pura EDP

MARTIMEX

Versace, Eros Energy EDP

Citrusno-drvenasti miris s notama talijanskog bergamota, krvave naranče i limete, upotpunjen ružičastim paprom i crnim ribizom. Idealan je za modernog muškarca koji želi zračiti energijom i samopouzdanjem.

image

Versace Eros Energy

PRESS

Naj Oleari, Silk Feel Wet & Dry Powder Foundation

Kompaktni mat puder, savršen za ujednačavanje tena bez isušivanja kože. Može se koristiti suh ili mokar, idealan je za jesen.

image

Wet dry powder foundations pugna rosa aperta

PRESS

Payot, My Payot Vitamin C Radiance Serum

Serum bogat vitaminom C i supervoćem s antioksidansima, poput šipka, gojija i acai bobica. Pomaže ujednačiti ten, smanjiti pigmentacijske mrlje i pružiti koži blistav izgled.

image

My Payot Vitamin C Radiance Serum

PRESS

Ne propustite priliku i posjetite najbližu Martimex parfumeriju ili kupujte online uz promo kod MARTIDANI za dodatni popust. Za ljubitelje mode, Furla Butik, u ulici Nikole Tesle 13, također sudjeluje u ovoj akciji. Otkrijte najnoviju Jesen/Zima 2024. kolekciju uz popuste čak do 30 posto! Počastite se luksuznim proizvodima i uživajte u ovogodišnjim Martimex danima.

Linker
12. rujan 2024 08:21