Bob je frizura godine

 VALENTINA VALDINOCI/ LAUNCHMETRICS7SPOTLIGHT
HIT REZ

Ako želite bob frizuru ove godine, ove tri verzije trenutačno su najpoželjnije i možda je baš jedna stvorena za vas

Francuski, gradirani i klasični su izbor s kojim nećete pogriješiti.

Francuski, gradirani i klasični su izbor s kojim nećete pogriješiti.

Svi znamo da svaka sezona donosi nove frizure koje nam služe kao inspiracija, ali ako postoji jedna frizura koja je vladala ove godine, to je bob. Ova bezvremenska frizura zapravo nikad nije izašla iz mode, samo se mijenjala i prilagođavala kroz desetljeća. Primjerice, talijanski bob - njegove pune, voluminozne dužine podsjećaju na glamur starog Hollywooda, dok oštar bob oživljava minimalističke kratke frizure iz 90-ih. Kako smo vidjeli gotovo svaku varijantu bob frizure da se vraća tijekom 2024. godine, to je siguran znak da kratke frizure neće tako skoro izaći iz mode. Pitajte bilo kojeg frizera ili salon—preplavljeni su zahtjevima za kraćim, frizurama koje dodiruju liniju čeljusti, a i društvene mreže pokazuju kako je ovo frizura trenutka.

Zato i vi razmišljate o bob frizuri za aktualnu sezonu? Zapamtite da se trendovi mogu razvijati i da se mogu pojaviti nove varijacije bob frizure s vremenom, stoga je uvijek dobro posavjetovati se s frizerom koji vam može pružiti najnovije uvide i prilagoditi frizuru obliku vašeg lica i osobnom stilu. Ako ste spremni za šišanje i zanima vas koje su bob frizure i dalje na vrhu popularnosti, upoznajte tri boba koja trenutno vladaju modom.

Klasični bob

Klasični, bezvremenski bob nadilazi sezonske trendove i izgleda sjajno gotovo na svima. Bezvremenski i svestran, klasični bob je frizura do brade s ravnom i jednolikom linijom. Pruža jednostavan i elegantan izgled koji se može prilagoditi osobnim preferencijama.

image

Lily Collins

AFF-USA/SHUTTERSTOCK AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Francuski bob

Pariški francuski bob je šik i ležerna frizura koja odražava bezvremenski i sofisticirani stil povezan s Parižankama. Često se radi o frizuri dužine do ramena ili kraće sa suptilnim slojevima koji stvarajuju neuredan i prirodan izgled. Ključ je postići neisforsiranu eleganciju, kao da ste se probudili s frizurom koja je pomalo razbarušena.

image

Taylor LaShae

BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA BERTRAND-HILLION MARIE-PAOLA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA


Gradirani bob

Također poznat kao stepenasti bob ili gradirani bob, invertirani bob vraća se za jesen 2024. s modernom nadogradnjom. Sada je kraći straga i postupno duži prema naprijed, što stvara efekt stepenaste frizure koja naglašava liniju čeljusti i privlači pažnju na jagodice. Gradirani bob ima kraći stražnji dio s dodatnim volumenom, dok je prednji dio duži. Straga slojevi daju puno volumena i teksture, stvarajući dinamičan izgled s blagim kutom prema naprijed. Gradirani bob odiše šik i bezvremenskim stilom, uvijek ostajući u trendu, a ova frizura odgovara i ovalnim i okruglim oblicima lica.

image

Julianne Hough

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Linker
11. listopad 2024 10:35