Novi trend stiliziranja kose

 @kaiagerber
it boja

"Antiljetna" nijansa osvaja brinete: Vole je Kim Kardashian i Kaia Gerber, ali, oprez, ova boja zahtijeva posebno stiliziranje

Kada je riječ o kosi, tamni pramenovi i nisu neka novost, no sada se sve češće kombiniraju uz ekstra dugu kosu, ali i "neuredno” stiliziranje koje slavi što prirodniju teksturu.

Kada je riječ o kosi, tamni pramenovi i nisu neka novost, no sada se sve češće kombiniraju uz ekstra dugu kosu, ali i "neuredno” stiliziranje koje slavi što prirodniju teksturu.

Iako sunčane nijanse plave kose i dalje dominiraju ove sezone, na pomolu je novi trend u boji, ali i stiliziranju kose. Naime, na društvenim mrežama sve je prisutnija takozvana "witchy brunette” kosa, u kojoj s aktualnom i trenutno najpopularnijom smeđom bojom u paketu dolazi i razbarušen, pomalo buntovan izgled. I čini se kako su u fokusu sve više anti-trendovi koji preuzimaju sve modne i beauty sfere. Dakle, na cijeni su više no ikad individualnost i vlastiti pečat stilu. Kada je riječ o kosi, tamni pramenovi i nisu neka novost, no sada se sve više kombiniraju uz ekstra dugu kosu, ali i "neuredno” stiliziranje, koje slavi što prirodniju teksturu. Jedan od najboljih primjera je glazbenica Charli XCX, koja zagovara upravo takav naizgled "raščupani” look.

Trendu nije odoljela ni manekenka Kaia Gerber, koja je svoju "sunčanu” smeđu nijansu kose zamijenila za tamnije, hladne tonove koji se savršeno uklapaju u najnoviji trend.

Influencerica Danielle Marcan, također nije odoljela beauty diktatu pa je svoju plavu kosu midi dužine nakratko promijenila za "neurednu” tamnu verziju.

Holivudska stilistica Molly Dickson svoje crne pramenove složene u holivudske, retro valove, sada je na buntovan način evocirala u zadani stil, baš kao i britanska glumica Jodie Turner-Smith, koja ga je isfurala u verziji dugačkih pletenica.

I Kim Kardashian se naravno našla na ovom popisu slavnih, koji su usvojili najmoderniji stil frizure, a u njenoj varijanti on je zalizan na tjemenu, dok se nestašni pramenovi, razbarušeno šire pri krajevima imitirajući kose iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

Ipak, ako niste sigurni kako bi vam stajala ova boja kose, a željeli biste isprobati jesenski hit, željenu nijansu možete postići s jednim od brojnih sprejeva koji se ispiru, a za omiljeni stil, kosu jednostavno osušite fenom ili pak prirodno na toplom zraku.

Linker
16. rujan 2024 21:06