pjena za kosu

 INSTAGRAM/@SARAHWATTIMENA
Novi proizvod

Beauty ljetni favorit: Na listi želja nam je revolucionarna pjena koja jamči bujnu i snažnu kosu

Riječ je o novitetu američkog brenda Philip B. koji je sasvim jednostavan za korištenje, a kosi daje teksturiran i voluminozan izgled.

Riječ je o novitetu američkog brenda Philip B. koji je sasvim jednostavan za korištenje, a kosi daje teksturiran i voluminozan izgled.

Prorjeđivanje kose estetski je problem s kojim se suočava veliki broj ljudi, ali s inovativnim tretmanima i preparatima za njegu to se može spriječiti u samom početku. Američki brend Philip B. fokusirao se na ovaj problem i na tržište lansirao novi proizvod koji vraća volumen i bujnost našoj kosi. Riječ je o Maui Wowie Volumizing Mousseu, pjeni koja je sasvim jednostavna za nanošenje, a zahvaljujući morskim ekstraktima i pšeničnim proteinima, kosi daje teksturiran i voluminozan izgled.

Ovaj proizvod ujedno osvježava pramenove te im daje podatan izgled, dok im hidrolizirani pšenični protein pruža ljeti prijekopotrebnu regeneraciju. Kosa će nakon nanošenja pjene mirisati po kokosu, orhidejama i tahićanskim gardenijama, a izgledat će bujnije i gušće.

image

Philip B. Maui Wowie Volumizing Mousse

PRESS

Osim toga, Philip B. Maui Wowie Volumizing Mousse siguran je za bojenje i tretman keratinom, proizveden bez ispitivanja na životinjam, a biljni sastojci nabavljeni su iz održivog uzgoja i cijela se ambalaža može reciklirati. Upotreba je vrlo jednostavna - sve što ej potrebno jest protrljati malu količinu između dlanova i proći kroz mokru kosu, fokusirajući se pritom na korijen. Po želji je kosu moguće osušiti sušilom ili na zraku.

Linker
17. rujan 2024 02:00