BLAKE BROWN BEAUTY
NOVITET

Blake Lively je lansirala svoj brend za njegu kose, ali ne, nećete pronaći regenerator

Koja žena ne bi željela tu sjajnu, lijepu kosu kakvu ima glumica? Možda ćete biti bliže tom snu uz proizvode njezinog novog brenda Blake Brown.

Koja žena ne bi željela tu sjajnu, lijepu kosu kakvu ima glumica? Možda ćete biti bliže tom snu uz proizvode njezinog novog brenda Blake Brown.

Želite kosu kao u Blake Lively? Pa... od danas nikad niste bili bliže. Naime, glumica je lansirala svoj novi kozmetički brend za njegu kose, nazvan Blake Brown koji uključuje osam mirisnih proizvoda, od hranjivog šampona do pjene za volumen te tri hranjive maske za kosu. Naravno, pitate se zašto nismo nabrojili i regenerator? E, pa, nećete ga pronaći u Blake Brown brendu. Naime, Lively ne vjeruje u regenerator. Umjesto toga, ona koristi šampon i maske za kosu. “Koristim maske pri svakom pranju. Ne želim ponuditi regenerator samo da ga ponudim,” objasnila je.

image
BLAKE BROWN BEAUTY
image
BLAKE BROWN BEAUTY

Zanimljiv je način na koji međusobno i sinergijski funkcioniraju njezini proizvodi, poput malog sustava. Tako je tu duo koji uključuje šampon i masku za jačanje kose, kao i hranjivi duo. Treba ih koristiti naizmjenično kako bi se postigla snaga i elastičnost vlasi. Još jedan zgodan praktični benefit – pakiranja proizvoda su dizajnirana tako da štede prostor i slažu se poput “košnice”, jedan pored drugog ili jedan na drugi.

Na prvi pogled je jasno da ambalaža izgleda dekadentno, a tako, čini se, i miriši.

“Željela sam stvoriti mirise koje bih željela nositi. Bez obzira na parfem koji imam na sebi, ljudi osjete miris moje kose,” kaže Lively.

image
BLAKE BROWN BEAUTY

Glumica je tražila inspiraciju u nekim od svojih omiljenih parfema i svijeća poput Burberry The Beata i Diptyque L’eau de Neroli i tako ćete u svakom proizvodu pronaći mliječne mošuse, vaniliju, sandalovinu i trag citrusa.

A zašto je svom prvom kozmetičkom brendu dala naziv Blake Brown? To je sentimentalna priča jer je njezin otac uzeo prezime svoje supruge, Blakeine mame kad su se vjenčali. Njegovo prezime je bilo Brown, a ovim činom njegova kći mu na neki način zahvaljuje na tome. Proizvodi će biti dostupni od 5. kolovoza, a Blake je najavila kako će biti cjenovno prihvatljivi.

Linker
08. rujan 2024 06:28