INSTAGRAM
Beauty inspiracija

Bubble bath nokti: Jednostavna i neodoljiva manikura koja bi mogla dominirati ovog ljeta

Kao što možemo vidjeti po najnovijim fotografijama umjetnika za manikure, nokte u ovoj neutralnoj nijansi nosit ćemo u danima koji su pred nama.

Kao što možemo vidjeti po najnovijim fotografijama umjetnika za manikure, nokte u ovoj neutralnoj nijansi nosit ćemo u danima koji su pred nama.

Ljeto je često doba u godini kada se ne libimo eksperimentirati s bojama i uzorcima, ali neki od nas ipak radije ostaju vjerni minimalizmu. Jedna od takvih jednostavnijih manikura koja bi mogla dominirati u danima koji su pred nama je takozvana Bubble bath manikura. Iako smo prošle godine na noktima mnogih trendseterica mogli primijetiti povratak efektnih šljokica, crvenih lakova različitih nijansi te odvažno poigravanje upadljivim bojama i 3D oblicima, spomenuta nijansa obilježava povratak dobrom starom minimalizmu. Naime, Bubble bath nokti zapravo na savršeni način obilježavaju kombinaciju klasike i jednostavnosti, što ih čini najboljim mogućim izborom za sve one koji vole bezvremenske manikure bez pretjeranog isticanja i privlačenja pažnje.

Ovu bismo nude nijansu najjednostavnije mogli objasniti kao spoj svijetloružičaste i mliječno bijele boje, a za razliku od drugih neutralnih bezvremenskih manikura, Bubble bath nokti nisu u potpunosti prozirni. Kao što joj samo ime govori, ova trendi nijansa u beauty svijetu postala je popularna zahvaljujući OPI-evoj istoimenoj nijansi, ujedno jednoj od trenutno najprodavanijih.

Zbog elegancije koju simbolizira, Bubble bath manikura savršena je za sve one koji žele da njihovi nokti uvijek izgledaju uredno i njegovano, a ujedno i čini savršenu bazu za bilo koji dizajn. Dakle, bez obzira na to preferirate li kraće nokte ili radije nosite one u duljoj varijanti, sasvim je svejedno jer ova nijansa predstavlja savršeno osvježenje za svačije nokte, a pritom nije upadljiva pa će ju rado nositi i oni koji uglavnom biraju samo nude nijanse.

image

OPI Bubble bath lak za nokte (13 eura)

OPI
image

Essie Sugar daddy lak za nokte (9,10 eura)

ESSIE
image

Nailberry A Touch Of Powder lak za nokte (20,50 eura)

NAILBERRY
image

emi Misty Pink lak za nokte (9,20 eura)

EMI
Linker
05. rujan 2024 11:28