CELINE
Zna se i cijena

Celine lansirao prvi ruž za usne, dostupan je u samo jednoj nijansi i to ne bez razloga

Ruževi za usne neizostavni su detalj u kozmetičkim torbicama mnogih žena koje će zasigurno razveseliti vijest da je prestižna modna kuća lansirala svoj prvi primjerak.

Ruževi za usne neizostavni su detalj u kozmetičkim torbicama mnogih žena koje će zasigurno razveseliti vijest da je prestižna modna kuća lansirala svoj prvi primjerak.

Ruževi za usne neizostavni su detalj u kozmetičkim torbicama mnogih žena koje će zasigurno razveseliti vijest da je francuska modna kuća Céline lansirala svoj prvi primjerak. Na tržištu je sada dostupan Celine Beauté za koji je zapravo zaslužan bivši umjetnički i kreativni direktor brenda Hedi Slimane, a može se pronaći u odabranim trgovinama i online i to u vatrenoj crvenoj nijansi pod nazivom Rouge Triomphe.

image

Tekstura mu je lagana i kremasta

CELINE

Dolazi u zlatnom pakiranju koje se može ponovno puniti, a dizajn je inspiriran nakitom Luja XVI. Njegova formula obogaćena je mirisnim notama ruže i rižinog praha, koji se provlače kroz svu ponudu Celine parfema. Odluka da zasad bude dostupan samo u crvenoj boji zapravo je posveta povijesti brenda jer je crveni slon bio njezin prvi logo. Osim što pruža sjaj usnama, dugotrajno ih hidratizira, a proizvodi se od 89% prirodnih sastojaka. Tekstura mu je lagana i kremasta.Cijena ruža za usne je 68 eura, dok su dopune dostupne po cijeni od 44 eura.

image

Dizajn pakiranja inspiriran je nakitom Luja XVI. i art decom

CELINE

Paralelno su predstavljena i dva kista za nanošenje ruževa po cijeni od 88 eura - jedan za putovanja s čepom i jedan za kućnu upotrebu, kao i mala kozmetička torbica po cijeni od 364 eura.

image

Dostupan je u odabranim i online trgovinama modne kuće

CELINE

Do kraja mjeseca u odabranim će Celine trgovinama biti dostupni još neki dodaci za uljepšavanje poput gua sha masažnog kamena za lice i tijelo, ručno ogledalo od acetata te ogrlica s ružem za usne. Početkom sljedeće godine planiraju predstaviti maskaru, olovku za oči te ruževe u 14 novih nijansi koje je dizajnirao Slimane, kao i dva nova parfema.

Linker
17. listopad 2024 14:08