Gwyneth, maskara

 GOOP PRESS
Novitet

Gwyneth Paltrow predstavila je svoju prvu, revolucionarnu maskaru, pronašli smo slične

Žene će napokon doći na svoje! Naime, stigao je proizvod koji objedinjuje ljepotu i njegu, a i cjenovno je prihvatljiv. Za vas smo pronašli slične inačice.

Žene će napokon doći na svoje! Naime, stigao je proizvod koji objedinjuje ljepotu i njegu, a i cjenovno je prihvatljiv. Za vas smo pronašli slične inačice.

Goop Beauty ima novog asa u rukavu, točnije maskaru koja će zasigurno oduševiti sve zaljubljenice u kozmetički brend glumice Gwyneth Paltrow. Već prema samom izgledu četkice, maskara djeluje kao fantastičan izbor ako želite postići efekt gustih, dugačkih i tamnih trepavica. Tako će se ovaj najnoviji proizvod najvjerojatnije izdvojiti kao favorit među postojećim balzamima, rumenilima, bronzerima, šamponima, kao i proizvodima za njegu kože, koji se nalaze u bogatoj ponudi kozmetičkog brenda. Goopova Featherlash Lifting Serum maskara, naime, ne oduševljava samo četkicom, već i činjenicom da djeluje kao serum, odnosno da osim estetske funkcije ima i njegujuće djelovanje, što je rijetkost među sličnim proizvodima.

image

Gwyneth Paltrow u kampanji za novu maskaru

GOOP PRESS

Njena zaštitna svojstva njeguju trepavice, a tajna je u formuli koja se sastoji od tri ključna sastojka – kompleksa Widelash, napravljenog od peptida i biotina koji jačaju korijen, tahićanske mikroalge za gustoću i punoću dlačica, te vitamin E za njegu. „Nisam neka osoba od maskare, no za evente i crveni tepih zaista mi je potrebna dobra maskara, a još uvijek nisam pronašla neku koja bi ispunila sve zahtjeve”, rekla je glumica.

image

Goop Beauty, Featherlash Lifting Serum Mascara, maskara za volumen sa serumom za njegu, 25,83 eura

GOOP PRESS

Za svoj najnoviji proizvod je, pak, naglasila: „Možete staviti jedan sloj za svaki dan, a tri ili četiri sloja za izlaske”, te time naglasila kako je njen najnoviji proizvod idealan za svaku ženu i situaciju. Goopova patentirana četkica ima jedinstveni suženi oblik s različitim duljinama dlačica, koje razdvajaju trepavice i pružaju odličan volumen. Za vas smo pronašli slične maskare uz koje će vaše oči jednostavno zablistati.

image

Lancôme, Le 8 Hypnôse Mascara, njegujuća maskara za volumen, 48 eura

PRESS
image

Chanel, Inimitable Mascara, višedimenzionalna maskara, 45,19 eura

PRESS
image

YSL, Volume Effect False Eyelashes Mascara, maskara za volumen, 44,89 eura

PRESS
image

Shiseido, ControlledChaos MascaraInk, maskara za volumen, 39,59 eura

PRESS
Linker
28. lipanj 2024 15:25