DIA DIPASUPIL GETTY IMAGES VIA AFP
Osvaja beauty svijet

Jesenski hit: Manikuru u boji čokolade ove sezone viđat ćemo posvuda, a već ju nosi i Dakota Johnson

Čokoladni nokti najslađa su manikura ove jeseni, a to dobro zna i američka glumica koja nosi upravo ovu trendi nijansu.

Čokoladni nokti najslađa su manikura ove jeseni, a to dobro zna i američka glumica koja nosi upravo ovu trendi nijansu.

Viđali smo je i prošle godine, ali kad je nešto tako lijepo, razumljivo je da će se vraćati u svijet trendova. Jedna od mnogima najomiljenijih boja za jesen je svakako smeđa koju ćemo, po svemu sudeći, narednih mjeseci nositi i na noktima. Riječ je o jednostavnoj, ali opet vrlo efektnoj manikuri koja posljednjih dana osvaja beauty svijet, a pogotovo nijansa tamne čokolade, upravo onakva kakvu ovih dana nosi glumica Dakota Johnson.

Na nedavnom Bvlgari eventu u New Yorku američka se glumica pojavila s manikurom upravo u ovoj čokoladnoj nijansi, a osim toga što se savršeno uklapa u jesensku paletu boja, odaje dojam elegancije i svestranosti.

image

Dakota Johnson

DIA DIPASUPIL/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Hit nijansa koju obožava varira u dizajnu - od sjajne manikure pa sve do one matirane, a osim jednobojnih, minimalističkih noktiju, smeđa manikura popularna je i u varijanti francuske manikure s pomakom. Odlična je stvar i to što jednako dobro pristaje svim oblicima, ali i duljini noktiju pa je tako bez problema mogu nositi oni koji vole kratke i uredne nokte, kao i oni koji radije preferiraju nešto duže varijante.

U nastavku donosimo naše favorite u nekoliko različitih nijansi čokoladno smeđe koji su nas osvojili na prvi pogled, a mogu nam dati idealan jesenski look s fokusom na upravo ovoj must have boji.

image

OPI nijansa Material Gowrl lak za nokte (9,70 eura)

NOTINO
image

Douglas lak za nokte nijansa wood (3,97 eura)

DOUGLAS
image

Rimmel nijansa 140 Chocolate Eclipse (2,90 eura)

NOTINO
image

Nailberry lak za nokte nijansa Coffee Bean (20,50 eura)

NOTINO
Linker
16. rujan 2024 19:04