TIRTIR
Bez konkurencije

Još jedno "čudo" korejske kozmetike: Ovo je trenutačno najprodavaniji puder na Amazonu, a osvojio je i TikTok. U čemu je tajna?

Korejska kozmetika popularnija je iz dana u dan, a njihovoj se ponudi nalazi i tekući puder koji je u kratkom vremenu stekao nevjerojatno mnogo obožavatelja.

Korejska kozmetika popularnija je iz dana u dan, a njihovoj se ponudi nalazi i tekući puder koji je u kratkom vremenu stekao nevjerojatno mnogo obožavatelja.

Blistav, gladak, ujednačen i zdrav ten nešto je što si većina žena priželjkuje, a postiže make-up trikovima i proizvodima uz koje je najvažnije izgledati što prirodnije. Među njima se u posljednje vrijeme izdvojio puder naziva Tirtir Mask Fit Red Cushion za koji kažu da trenutačno nema konkurencije i najprodavaniji je na Amazonu u svojoj kategoriji, s ocijenom četiri od ukupno pet zvjezdica. Ono što sve dodatno veseli je njegova ne prevelika cijena koja iznosi 25 dolara.

image

Tirtir Mask Fit Red Cushion

AMAZON

Karakterizira ga lagana tekstura i srednja pokrivenost koja usavršuje ten i dostupan je u čak trideset različitih nijansi, kako bi svatko mogao pronaći sebi savršenu. Dolazi u kutijici s poklopcem i ogledalcem, a nanosi se s pomoću jastučića. Njegova prozračna formula fantastična je za ljetne mjesece kada se mnogi puderi čine preteškima za kožu. Usprkos tome što se jedva osjeća na licu, njegova formula je izdržljiva i prema podacima proizvođačima postojana je 72 sata. Zahvaljujući tim svojstvima trenutno prekriva one sitne nepravilnosti poput pigmentacijskih mrlja, crvenila ili tragova akni.

image

Možemo birati između trideset nijansi

AMAZON

Njegovi se kupci kunu da su pronašli svoj sveti gral, a neki od njih ga na društvenim mrežama opisuju savršenim proizvodom s kojim bez puno napora dobivaju efekt blistavosti zbog čega ga obožavaju.

@sparklesandskin Trying the viral @TIRTIR mask fit red cushion foundation. It gives a super smooth high coverage finish but it is a little sticky and it definitely did oxidise to be darker once it dried down. It didn’t blend very well around my eyes and nose at first or when I tried to blend it with a wet beauty blender after it dried down a bit but if you blend it immediately this shouldn’t be a problem. Overall I would probably use this for heavy makeup looks because It’s so high coverage I think it would clog my pores if used daily. #tirtir #tirtirfoundation #viralfoundation #viralmakeup #cushionfoundation #koreanmakeup #tirtirmaskfitcushion #tirtircushion #koreancushion #koreancushionfoundation ♬ Tell Ur Girlfriend - Lay Bankz

O brendu

Tirtir je brend osnovan 2015. godine u Južnoj Koreji od strane stručnjaka za inovaciju njege i ljepote kože. Glavna vizija bila mu je pokretanje revolucije na tom području i to kombinirajući najbolje iz prirode i znanosti. Tako je krenuo u stvaranje proizvoda koji ne samo da daju vidljive rezultate, već i njeguju i poštuju kožu. Od skromnih početaka, razvio se u renomiranu marku hvaljenu po predanosti kvaliteti i zadovoljstvu kupaca. Tijekom godina, tvrtka je kontinuirano usavršavala i poboljšavala svoje proizvode, koristeći vrhunske formulacije i prirodne sastojke za rješavanje širokog spektra problema njege kože. Pomno osluškujući potrebe i povratne informacije svojih kupaca, brend je stvorio svoju ponudu kako bi pružio rješenja po svačijoj mjeri koja promiču zdravu, blistavu kožu. S fokusom na inovativnost, integritet i inkluzivnost, ostao je predan osnaživanju pojedinaca za prihvaćenjem svoje prirodne ljepote i da zablistaju iznutra.

Linker
05. rujan 2024 11:19