Jelena Rozga

 INSTAGRAM
Jesenski hit

Kakve nokte ćemo nositi najesen? Vraća se nekadašnji veliki trend, a Jelena Rozga i Nina Badrić to već dobro znaju

Otmjenu, klasičnu manikuru koja je posljednjih godina bila u sjeni zaigranijih trendova ponovno ćemo posvuda viđati - i nekako nam je zbog toga drago.

Otmjenu, klasičnu manikuru koja je posljednjih godina bila u sjeni zaigranijih trendova ponovno ćemo posvuda viđati - i nekako nam je zbog toga drago.

Jesenski trendovi vraćaju nam jedan od najženstvenijih detalja, crvene nokte i to u svim oblicima i nijansama, a to već jako dobro znaju pjevačice Jelena Rozga i Nina Badrić, koje su crveni lak isfurale već ovog ljeta. Bombastična najava lijepih klasika za jesenske dane i vama može biti od koristi jer već sada možete rezervirati svoj termin za manikuru koja će dominirati novom sezonom. Naime, lijepo uređeni nokti, naročito u vatrenoj nijansi, instantno će vam podići raspoloženje, ali i privući pažnju pa je stoga važno da budu besprijekorni. Najbolje od svega je što možete birati dužinu kao i boju, jer su sve jednako "in”.

image

Jelena Rozga

ANTE CIZMIC CROPIX

Jedna od najotmjenijih manikura koju su oduvijek obožavale žene, naročito 50-ih godina prošlog stoljeća, jesu kratki crveni nokti, koji će opet itekako biti u fokusu. Želite li nešto moderniju varijantu, možete birati između dugih, šiljatih ili pak onih sasvim tupog vrha, koji će također biti jako popularni.

image

Oni su simbol ženstvenosti i najljepši modni dodatak svakom stylingu

CHANEL

Što se nijansi tiče, najviše će se isticati narančasto-crvena, koraljna, Ferrari, bordo, ali i one upotpunjene sitnim svjetlucavim česticama koje će najviše do izražaja doći u kasnu jesen i neposredno prije blagdanskog blještavila. Tako da što god odabrali ne možete pogriješiti, no važno da je crveno!

Jer, crveni nokti oduvijek su bili simbol ženstvenih dama besprijekornog stila. Nosile su ih najveće dive zlatnog doba Hollywooda, a Marlene Dietrich među prvima u filmu "Anđeo" iz 1937, no, oni su i zaštitni znak pjevačice Gwen Stefani, koja ih gotovo uvijek lakira u sličnoj, crvenoj nijansi.

Linker
09. rujan 2024 13:55