INSTAGRAM/ @ meraki_nails_cardiff
TRENDI NIJANSE

Volite koktel Moscow Mule? Sada ga možete nositi i na noktima

Pitate se kako izgleda mješavina votke, piva od đumbira i soka od limete na noktima? Otišli ste u krivom smjeru - manikura nazvana po popularnom koktelu inspiraciju nije pronašla u piću, već u čaši u kojoj se poslužuje.

Pitate se kako izgleda mješavina votke, piva od đumbira i soka od limete na noktima? Otišli ste u krivom smjeru - manikura nazvana po popularnom koktelu inspiraciju nije pronašla u piću, već u čaši u kojoj se poslužuje.

Ako volite kromirane nokte, svidjet će vam se nova hit manikura Moscow Mule. Inspirirana je popularnim koktelom, odnosno prepoznatljivom bakrenom čašom u kojoj se poslužuje, a u kakvoj će vam poslužiti i London Mule, verziju koktela u kojoj umjesto votke ide džin.

image
SIMONKR GETTY IMAGES

Ukratko, svi žele bakrenu nijansu na noktima, koja će se savršeno uklopiti u jesensku paletu boja, a čija je popularnost najvidljiva na TikToku na kojem je više od osam milijuna objava vezanih uz te "opijene" nokte. Glavna karakteristika Moscow Mule manikure je sjajni, metalni izgled koji oponaša bakrene šalice u kojima se tradicionalno poslužuje istoimeni koktel. Dakle, razmišljajte u smjeru smeđe nijanse s kromiranim efektom koja izgleda jako efektno, a na tragu je i sveopće popularnosti svih tonova smeđe boje koja nam se najprije najavila kroz modne komade, a sada se preselila i u beauty sferu.

Naravno, osim klasične manikure, i s Moscow Mule postoje različite varijacije pa nijansa ne treba biti nanesena na cijeli nokat već se nosi i kao francuska manikura, gdje je vrh nokta bakren ili pak u kombinaciji s neutralnim bojama. U svakom slučaju, nokti u ovoj nijansi odlično će se uklopiti u svaki styling s toplim jesenskim bojama, kao što su smeđa, tamno zelena i bordo, ali i s neutralnima poput sive, bež i crne.

@studiobarinails These really are going to be the it girl look for fall 🍂 #moscowmulenails #fallnails #fallnailinspo ♬ Taste - Sabrina Carpenter

Takva bakrena nijansa na noktima može se postići kombinacijom tamnije boje laka kao što su crna, smeđa ili bordo te završnom obradom s puderom s efektom kroma ili pak onaj s bakrenim efektom. Najjednostavnije ćete ga postići odlaskom u neki salon ili pak kupovinom laka s metalik efektom kao što je OPI Stunstoppable.

image

OPI Stunstoppable

OPI
Linker
04. listopad 2024 21:02