Pistacija i maslac zajedno daju tako lijepu nijansu

 @THEMANICLUB
Veliki trend

Manikura u nijansi maslac pistacija: Nježna i sofisticirana boja savršena je za prijelazno razdoblje

Ova boja ujedinjuje dva velika trenda, maslac, koji smo na noktima nosili u proljeće, i pistaciju, koja ove godine kraljuje beauty, ali i gastro svijetom.

Ova boja ujedinjuje dva velika trenda, maslac, koji smo na noktima nosili u proljeće, i pistaciju, koja ove godine kraljuje beauty, ali i gastro svijetom.

Novi ultra trend u svijetu ljepote je na pomolu - i to trend koji spaja dva velika - maslac nijansu, koju smo obožavali prošlog proljeća, i pistaciju - i ujedinjuju se u predivnoj, nježnoj manikuri. Ova suptilna boja za nokte nudi savršen balans između neutralne i izražajne boje. Dovoljno je suptilna da se uklopi u svakodnevni izgled, ali istovremeno dovoljno jedinstvena da privuče pažnju i komplimente.

Slavne manikerke preporučuju maslac pistacija nijansu

Zola Ganzorigt, poznata manikerka iz Los Angelesa koja radi s mnogim holivudskim zvijezdama, izjavila je da je nijansa maslac pistacija savršen izbor za prijelaz iz ljetne u jesensku sezonu: "Ova boja donosi svježinu ljetnih dana, ali ima i onu toplinu koja nas polako uvodi u jesen".

Rachel Apfel Glass, osnivačica GLOSSLAB-a, ističe da je ova nijansa izuzetno svestrana: "Maslac pistacija izgleda prekrasno na svim oblicima i dužinama noktiju. Možete je nositi kao jednostavan jednobojni lak ili je kombinirati s nail artom za sofisticiraniji izgled.

Kako nositi nijansu maslac pistacija na noktima?

Ova versatilna boja može se nositi na različite načine. Za svakodnevni izgled, jednostavno nanošenje laka u dva sloja dat će vam sofisticiran i moderan izgled. Također, možete eksperimentirati s nail artom - tanke linije u zlatnoj boji ili minimalistički bijeli uzorci sjajno se kombiniraju s nijansom maslac pistacija.

Ako želite kod kuće postići ovu nijansu, pokušajte s ovim lakovima:

image

essie Pistachio Much Fun, 7,40 eura

ESSIE

essie "Pistachio Much Fun" - kremasti lak koji savršeno utjelovljuje nijansu maslac pistacija.

image

OPI This Cost Me a Mint, 12,20 eura

OPI

OPI "This Cost Me a Mint" - iako malo svjetlija, ova nijansa također spada u kategoriju pistacija tonova.
image

Bluesky Pistaachio Gelatto, 9,95 eura

BLUESKY

Bluesky "Pistachio Gelato" - luksuzni lak koji nudi dugotrajnu i sjajnu nijansu maslac pistacija.

Linker
11. rujan 2024 09:58