Margot Robbie Chanel No. 5 kampanja

 ANDREW COOPER/CHANEL
Velika čast

Margot Robbie novo je zaštitno lice kultnog Chanel parfema: "Nevjerojatno je biti dio te priče"

Nova reklamna kampanja s australskom glumicom u glavnoj ulozi za Chanel No. 5 pod nazivom "See You at 5", bit će predstavljena u listopadu 2024. godine.

Nova reklamna kampanja s australskom glumicom u glavnoj ulozi za Chanel No. 5 pod nazivom "See You at 5", bit će predstavljena u listopadu 2024. godine.

Slavna glumica Margot Robbie postala je novo zaštitno lice kultnog parfema Chanel No. 5. Vijest je to koja je oduševila brojne ljubitelje prestižne francuske kuće s kojom ova poznata Australka surađuje još od 2018. godine, a dugogodišnjoj Chanelovoj ambasadorici nova uloga velika je čast.

“Mislim da je Chanel N°5 jedan od ikoničnih parfema, onaj koji je najpoznatiji na svijetu. Nevjerojatno je biti dio te priče", rekla je Margot Robbie predstavljajući Chanel No. 5, jedan od najprepoznatljivijih mirisa na svijetu koji je lansiran 1921. godine.

image
CHANEL

Preuzimajući ovu ulogu, Robbie je krenula stopama slavnih imena poput Marion Cotillard, Nicole Kidman i Marilyn Monroe koje su ranije bile zaštitna lica kultnog parfema. "Također, nevjerojatno je biti u društvu impresivnih žena koje su bile povezane s ovim parfemom kroz godine. Počašćena sam što se pridružujem toj listi talentiranih žena”, istaknula je glumica.

Nova reklamna kampanja s Margot Robbie u glavnoj ulozi, pod nazivom "See You at 5", bit će predstavljena u listopadu 2024. godine. Iz Chanela pak ističu da je Robbie savršen izbor zbog impresivne karijere, ali i karaktera koji rezonira s jedinstvenim karakterom parfema No. 5.

“Njezina karijera glumice i producentice je impresivna, njezina je aura neodoljiva, a karizmom je istovremeno moćna i nježna. U svakom pogledu odjekuje jedinstvenim karakterom kultnog mirisa N°5”, ističu iz brenda.

Inače, Chanel No. 5 i dalje je jedan od najprodavanijih parfema na svijetu. Puna cijena bočice od 50 ml stoji 150, dok veća bočica od 100 ml stoji oko 290 eura. Suradnjom s Margot Robbie Chanel No. 5 predstavlja novo uzbudljivo poglavlje spajajući bezvremensku eleganciju s modernim glamurom.

image
CHANEL
Linker
13. rujan 2024 10:41