Jenna Ortega

 STEWART COOK/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Boja crvenog vina

Merlot nokti: Ova efektna i neodoljiva manikura mogla bi obilježiti jesen, a obožava ju i Jenna Ortega

Riječ je o tamnocrvenoj nijansi koja polako, ali sigurno osvaja beauty svijet zbog čega smo pronašli lakove kojima možete rekreirati ovaj must have jesenski look.

Riječ je o tamnocrvenoj nijansi koja polako, ali sigurno osvaja beauty svijet zbog čega smo pronašli lakove kojima možete rekreirati ovaj must have jesenski look.

Iako ljeto još uvijek traje, a visoke temperature ne popuštaju, mi već naveliko razmišljamo o jeseni i trendovima koji nas čekaju u nadolazećoj sezoni. Osim u modnim krugovima, velike nas promjene čekaju i u beauty svijetu - od kojih se jedna, naravno, odnosi i na naše nokte. Sudeći po trendovima na društvenim mrežama, ali i nail salonima, najtraženije manikure za jesensku sezonu bit će u tamnijim tonovima i nijansama, a naročito će se istaknuti jedna - ona u merlot nijansi. No ovu nijansu obožavaju i zvijezde, a jedna od njih je i američka glumica Jenna Ortega kojoj spomenuta boja na noktima pristaje savršeno.

image

Jenna Ortega

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOC/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Riječ je o tamnocrvenoj nijansi koja, kao što joj zapravo i samo ime govori, neodoljivo podsjeća na boju istoimenog crvenog vina. Ova nijansa varira u dizajnu pa će tako jednako biti tražene sjajne manikure, kao i one matirane.

Osim jednobojnih, minimalističkih noktiju, tamnocrvena će biti popularna i u varijanti francuske manikure s pomakom. Ova nijansa jedna je od najomiljenijih za nadolazeću jesen jer jednako dobro pristaje gotovo svim oblicima, ali i duljini noktiju zbog čega je mogu nositi svi koji vole dugačke nokte, ali i oni koji ipak preferiraju nešto kraće varijante.

S obzirom na to da je riječ o traženoj tamnocrvenoj nijansi koja polako, ali sigurno osvaja beauty svijet, odlučili smo pronaći i izdvojiti najljepše lakove kojima možete rekreirati ovaj must have jesenski look.

image

Essie Bordeaux lak za nokte (9,60)

NOTINO
image

Rimmel Rapid Ruby lak za nokte (2,30 eura)

NOTINO
image

Gabriella Salvete Red Wine lak za nokte (4,10 eura)

NOTINO
image

Eveline 235 lak za nokte (3,50 eura)

NOTINO
image

OPI We The Female lak za nokte (13 eura)

NOTINO
Linker
13. rujan 2024 06:07