LVERS, efektni dizajn prati reflektirajuća bočica koja oponaša svjetlost

 LOUIS VUITTON
Ljetni novitet

Miris sunca na koži zatočen u bočicu: Ovo je prvi parfem Pharrella Williamsa za francuski brend

Vizionar koji se uspješno ostvario u svim svojim projektima, sada je pak lansirao najnoviji proizvod koji će obilježiti ljeto, a namijenjen je muškarcima.

Vizionar koji se uspješno ostvario u svim svojim projektima, sada je pak lansirao najnoviji proizvod koji će obilježiti ljeto, a namijenjen je muškarcima.

Kreativni direktor, glazbenik i pjevač, Pharrell Williams radi punom parom. Nakon što je u travnju, za svoj 51. rođendan izbacio album "Black Yacht Rock Vol 1: City of Limitless Access", osmislio je i kolekciju nakita za Tiffany. No, ni tu nije stao, već je kao kreativni direktor luksuzne modne kuće Louis Vuitton, na nedavnom pariškom Tjednu mode, predstavio mušku kolekciju, a sada je, pak, lansirao svoj prvi miris za taj slavni brend.

image

Ove godine predstavio je i kolekciju nakita ‘Tiffany Titan by Pharrell Williams‘

TIFFANY&CO.
image

Pharrell Williams kreativni je direktor brenda Louis Vuitton

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Naime, u suradnji s glavnim parfumerom Jacquesom Cavallierom-Belletrudom osmislio je inovativan miris nadahnut ljetnim suncem, LVERS. Ideja je bila dobiti parfem koji miriše na sunčevu svjetlost koja obasjava nečiju kožu. Prilikom lansiranja ovog najnovijeg uratka Williams je naglasio da je upravo svjetlo imalo utjecaj na njegov život, te da mirisnom kreacijom želi odgovoriti na pitanje: "Što ćeš učiniti kad te sunce obasja?”, na što se nadovezao slavni parfumer Cavallier-Belletrud, koji je objasnio da je fotosinteza početna točka za sve u životu, a tu su životnu snagu sunčeve svjetlosti odlučili pretočili u parfem.

image

Parfem LVERS najnoviji je ljetni hit

LOUIOS VUITTON

Ovaj ljetni miris zlatnog sjaja nalazi se u staklenoj bočici čiji dizajn oponaša svjetlost koja se reflektira na površini, dok popratni accessoires u formi torbice i kutijice spaja klasičan Vuittonov uzorak s Williamsovim prepoznatljivim, maskirnim printom s kojim je za LV debitirao u lipnju 2023., otkako je na mjestu kreativnog direktora naslijedio Virgila Abloha. A kako kažu njegovi kreatori, LVERS je energičan i elegantan muški miris koji sadrži zelene i začinske note, galbanum, smolu iz biljke ferula, koja dočarava zrake ranojutarnjeg sunca, otvara se u zemljanim notama cedrovine i sandalovine, koje rastu zahvaljujući suncu, dok svježinu u miris unose đumbir i bergamot. Najnoviji parfem, međutim nije Williamsov prvijenac, dizajner i glazbenik već potpisuje vlastiti miris ‘Girls‘, koji je predstavio 2014.

image

Osim dizajna bočice, Williams je osmislio i popratni accessories

LOUIS VUITTON
image

Kolekcija muške mode za Louis Vuitton s njegovim potpisom

LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Linker
08. rujan 2024 02:04