Sofia Richie Grainge

 GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA GLEN LUCHFORD-DAVID YURMAN/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Miris ugode

Miriše na čisto... Imamo popis 8 parfema koji će vam pružiti osjećaj svježine cijeli dan

Clean Girl estetika nikad neće biti potpuna bez mirisa koji će vam cijeli dan pružati osjećaj svježine, kao da ste tek izašli ispod tuša.

Clean Girl estetika nikad neće biti potpuna bez mirisa koji će vam cijeli dan pružati osjećaj svježine, kao da ste tek izašli ispod tuša.

Volite onaj miris čistoće? Pogotovo onaj koji traje cijeli dan i pruža vam osjećaj kao da ste sada izašli ispod tuša? Volite taj miris koji će i kad ste umorni, iscrpljeni, pomoći lakše kročiti kroz dan, a u zagrljaju s drugima vas "potvrditi" kao čiste i svježe? Naravno da volite, zato vam donosimo 8 parfema koji mirišu na "svježinu" - i neće vas iznevjeriti.

Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning

Ove note ljiljana, pačulija, irisa i bijelog mošusa „vratit” će vas u nedjelje koje su bile blagonaklone prema vama – odmorne, tihe, pospane. Ovaj svježi, čisti parfem dočarava onaj neimenovani osjećaj koji vas obuzima nakon vađenja hrpe toplog rublja iz sušilice. Možete li ga prizvati?

image

Maison Margiela - Replica Lazy Sunday Morning

Douglas, 100 ml - 137,79 eura

Jo Malone London Orange Blossom

Recimo to ovako: kada dođu tmurni dani, „kada odu svi jarani”ovaj će vas miris katapultirati u prvi dan proljeća uz note cvijeta klementine i cvijeta naranče. Svježi miris vodi nas do drvenastog mirisa drveta irisa, koji samo doprinosi sofisticiranosti ovog mirisnog „događaja”.

image

Jo Malone - London Orange Blossom

Douglas, 100 ml - 159.49 eura

Diptyque Fleur de Peau

Kultni-klasični izbor modne elite, Diptyque nudi niz finih mirisa. Trenutni najbolji izbor je parfemska voda Fleur de Peau, koju brend opisuje kao "pamučnu i laganu", odnosno "meku i vlažnu". Upletene u ovu harmoniju su note mošusa, irisa, ambrete i zrna ružičastog papra koje skupa stvaraju višedimenzionalni, slatki i drvenasti miris, vrlo atipičan i ugodan miris.

image

Diptyque - Fleur de Peau

Modus design shop, 75 ml - 166.00 eura

Byredo Blanche

Mirisna slika je sljedeća: onaj trenutak uvlačenja u krevet presvučen svježe opranim plahtama nalazi se u ovom mirisu. Dočarava miris čiste kože i svježeg deterdženta kroz note nježne ruže, sandalovine, mošusa i aldehida.

image

Byredo - Blanche

Notino.hr, 100 ml - 240 eura

Le Labo Bergamote 22

Zamislite miris koji je sladak, začinjen. Prava svježa mješavina jantara, mošusa i vetivera stvara jedinstvenu aromu. Bergamote 22 je lakša verzija omiljenog Santal 33 koji je pomogao lansirati Le Labo u svijet mirisa.

image

Le Labo Bergamote 22

Lana parfumerija, 100 ml - 295 eura

YSL Libre

S notama one prave francuske esencije lavande i marokanskog cvijeta naranče, YSL-ova Libre Eau de Toilette laganija je, svježija alternativa prepoznatljivoj parfemskoj vodi brenda.

image

YSL - Libre

Douglas, 90 ml - 173,49 eura

Tom Ford Neroli Portofino Acqua

Sam Ford kaže da je miris laganija verzija parfema Neroli koji nudi note citrusa i jantara koji će nas odvesti na talijansku rivijeru. A na rivijeri nas čeka brod, s pogledom na more. Uz ovaj se je miris, očekivano je možda za reći – lako zaljubiti.

image

Tom Ford - Neroli Portofino Acqua

Martimex, 100 ml - 247.89 eura

Elizabeth Arden – Green Tea

Volite šalicu kvalitetnog zelenog čaja? Imamo vas! Ženska parfemska voda Elizabeth Arden Green Tea će vas odmah ispuniti energijom. Citrusna svježina koju nudi uspijeva stvoriti atmosferu toplog sunčanog dana i kad su vani temperature ispod nule. Ukratko – trajat će vam kroz sezone....

image

Elizabeth Arden - Green Tea

dm - 50 ml - 17.90 eura

Linker
10. rujan 2024 09:38