Kiko Milano

 KIKO MILANO
Beauty novitet

Mirisne note s ulica Milana: Omiljeni brend predstavio 5 novih parfema, inspirirani su poznatim četvrtima

Nova kolekcija parfema pod nazivom KIKOScentOfMilan odražava duh poznatih dijelova grada - Duomo, Brera, Isola, Montenapoleone i Navigli.

Nova kolekcija parfema pod nazivom KIKOScentOfMilan odražava duh poznatih dijelova grada - Duomo, Brera, Isola, Montenapoleone i Navigli.

Za sve ljubiteljice talijanskog kozmetičkog brenda KIKO Milano imamo odličnu vijest! Nedavno je lansirana nova kolekcija parfema pod nazivom KIKOScentOfMilan koja je inspirirana poznatim milanskim četvrtima Duomo, Brera, Isola, Montenapoleone i Navigli. Svaki parfem odražava karakter poznatih dijelova grada prenoseći atmosferu Milana kroz pažljivo osmišljene mirisne note. Primjerice, tako parfem naziva Duomo dočarava eleganciju i povijesnu raskoš središta i glavnog simbola grada - Milanske katedrale (poznate kao "Duomo di Milano"). Njegove note su sofisticirane i klasične, idealne za ljubitelje profinjenih mirisa. Bergamot i jasmin daju svježinu, dok tople bazne note sandalovine i vanilije odišu otmjenošću.

Parfem koji nosi naziv Brera inspiriran je umjetničkim centrom grada, odiše kreativnošću i boemskim duhom. Karakterizira ga spoj cvjetnih i drvenih nota i savršen za one koji cijene umjetnost i slobodu izražavanja. Ruža i iris dominiraju gornjim notama, dok su srednje note obogaćene vetiverom i mošusom.

Za sve urbane žene koji žive dinamično idealan odabir bit će Isola, miris s naglaskom na svježinu i energiju koji nosi naziv kao i milanska četvrt poznata po živahnoj i trendovskoj atmosferi koju odlikuje mnoštvo restorana, barova i modernih trgovina. Ovim parfemom dominiraju citrusne i začinske note - limun i đumbir, dok bazne note cedrovine i ambera donose dugotrajnu svježinu.

Ljubiteljice luksuza i glamura doći će na svoje uz Montenapoleone, parfem inspiriran modnom mekom Milana. Ovaj parfem ima raskošne, bogate note tuberoze, patchoulija i šafrana koje simboliziraju luksuzan životni stil i imaju vrlo intenzivan miris.

Za sve avanturističke duše koje vole istraživati život idealan odabir bit će Navigli, parfem koji nosi naziv omiljene milanske četvrti poznate bogatom noćnom životu i kanalima. Miris koji spaja opuštenost i strast kombinira svježe i senzualne note naranče, pačulija i tamjana uz bazne note tonke i mahovine. Cijena parfema iz ove linije kreće se od 25 do 50 eura, a dostupni su na službenoj stranici KIKO Milano, a uskoro bi trebali stići i u prodavaonice diljem Hrvatske.

Linker
15. listopad 2024 13:43