PRESS
Top noviteti

Na popisu želja: Lip ulja za neodoljiv "wow” efekt usana

Sve što vam je potrebno ovog ljeta su novi proizvodi kozmetičkog brenda JN Beauty uz koje će vaš make-up jedostavno zabljesnuti.

Sve što vam je potrebno ovog ljeta su novi proizvodi kozmetičkog brenda JN Beauty uz koje će vaš make-up jedostavno zabljesnuti.

Linije Jana Nails i JN Beauty već dugi niz godina postavljaju trendove u svijetu ljepote, naime svaki njihov proizvod je pažljivo kreiran kako bi zadovoljio i najzahtjevnije korisnike. Vrhunska kvaliteta i inovativnost osigurali su im vjerne sljedbenike koji će sada biti oduševljeni najnovijim proizvodima. Jana Nails je jedan od vodećih nail brendova, poznat i po luksuznoj JN Beauty liniji koja osvaja sve ljubitelje make-upa i kvalitetne kozmetike. Ovi luksuzni proizvodi besprijekorno se nadopunjuju uz ostale kolekcije poduzetnice Jane Dužanec. Pažljivo su odabrani i testirani kako bi upotpunili svaki look, a uz visokokvalitetne sastojke i proizvodnju ostaju top favoriti dugi niz godina.

image
PRESS

Ove sezone, JN Beauty linija donosi tri nova neizostavna proizvoda koja će postati ključni dio svake beauty rutine. Naime, lip ulja Lover boy, Beau i Crush, bit će savršen dodatak svakom ljetnom looku. Ultra sjajna i njegujuća ulja dolaze u tri neodoljiva okusa - breskve, kokosa i trešnje. Njihova tekstura i sastojci pružaju intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju, čineći ih neizostavnim dodatkom svake torbice. Kombinirajte ih uz najdražu olovku i popunite usne ili ih nanesite preko omiljenog ruža za wet look efekt. Njihova nemasna i neljepljiva tekstura traje satima, a blagi voćni miris daje savršeni završni touch. Bilo da ste na plaži ili u večernjem izlasku, ova lip ulja pružit će vam besprijekoran izgled i njegu.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS

Kako bi upotpunili svoj lip oil look, JN Beauty preporučuje kombinaciju s nude olovkama za usne - Mr. Brown, Nude Yourself & Selfish Nude. Ove olovke savršeno će se uklopiti s lip uljima, dajući usnama prirodan i sofisticiran izgled. Za one koji preferiraju upečatljiv crveni look, JN Beauty nudi najbolje crvene ruževe - Red Temptation & Bad Girl, koji u kombinaciji s lip uljima postižu glamurozni wet look efekt koji će trajati cijeli dan.

image
PRESS
image
PRESS
Linker
01. rujan 2024 00:07