Tom Ford mirisi

 INSTAGRAM
Trag luksuza

Najomiljeniji ljetni parfem Toma Forda ima dostojnu zamjenu puno prihvatljivije cijene

Pronašli smo idealne ljetne parfeme Toma Forda i Estée Lauder, koji gotovo jednako mirišu, no jedan od njih je znatno povoljniji.

Pronašli smo idealne ljetne parfeme Toma Forda i Estée Lauder, koji gotovo jednako mirišu, no jedan od njih je znatno povoljniji.

U potrazi za savršenim ljetnim parfemom nanjušili smo Soleil Blanc Toma Forda, koji će bez problema, nezaboravne večeri uz koktele, učiniti još atraktivnijim. Naime, ovaj luksuzni miris s unisex predznakom nadahnut je tropskim odmorom, a svojim opojnim mirisnim tragom jantara kao da priziva viziju dalekih, skrivenih otoka gdje ljeto traje cijelu godinu. Njegove svježe note bergamota, kardamoma i ružičastog papra donese osjećaj luksuza i topline, dok srednje note sadrže tiaru, tuberozu i ylang-ylang, koji mu daju konkretan cvjetni karakter. Bogata i topla baza je u notama kokosa i ambera pa Soleil Blanc odiše beskrajnom težnjom za suncem i luksuzom, a najbolje od svega je što je njegov elegantan i senzualan miris dugotrajan.

image

Tom Ford 100 ml EdP 459,49 eura

PRESS

Ipak, jedina zamjerka mu je visoka cijena, ali ljudi na društvenim mrežama pronašli su vrlo sličnu olfaktivnu senzaciju te uspoređuju ova dva mirisa. Bronze Goddess Nuit s potpisom Estée Lauder gotovo je jednako zavodljiv i opojan. Njegovi blistavi odsjaji esencije bergamota i delikatne latice ylang-ylanga u ovom su slučaju pojačani paprom, dok note kokosa dodatno oplemenjuju zanimljiv začinski cvjetni buket. I ovaj miris svojim notama u jednakoj mjeri dočarava zalazak sunca na rajskom otoku - samo po nekoliko puta nižoj cijeni.

image

Estée Lauder 100 ml EdP 115 eura

PRESS
Linker
06. rujan 2024 07:42