Amal i George Clooney

 M. ANGELES SALVADOR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA M. ANGELES SALVADOR/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Beauty inspiracija

Najpoželjnija nijansa kose ovog trenutka? Marijana Batinić i Amal Clooney sada imaju karamel pramenove - izbor je sjajan

Prošarani karamel pramenovi na smeđoj kosi izgledaju vrlo efektno i savršeno su osvježenje za jesensku sezonu koja samo što nije stigla.

Prošarani karamel pramenovi na smeđoj kosi izgledaju vrlo efektno i savršeno su osvježenje za jesensku sezonu koja samo što nije stigla.

Rujan je mjesec promjena - i u našoj rutini, našim ormarima, ali i u beauty trendovima. Dakako da se tu ubrajaju i frizure, jer nakon mjeseci izloženosti sunca i soli, svakoj kosi treba osvježenje. A tko bolje zna što nam trendovi donose od slavnih dama? Jesensku frizuru već je pokazala Victoria Beckham koja je svoje duge vlasi skratila u midi bob, a u rujan su s novom bojom kročile i dvije poznate dame odlučivši se za trendi pramenove u boji karamela.

Naša televizijska voditeljica Marijana Batinić pokazala je svoju novu nijansu u objavi na Instagramu, a mi moramo priznati da joj ovaj stylish look jako dobro pristaje.

Osim nje, nijansu koja bi mogla biti jedan od najvećih beauty trendova ove jeseni, bez greške nosi i Amal Clooney. Odvjetnica za ljudska prava novi je look pokazala na crvenom tepihu gdje se zajedno sa suprugom Georgeom pojavila povodom premijere filma "Wolfs" na filmskom festivalu u Veneciji, a njezin frizer, Dimitris Giannetos otkrio je Vogueu kako je nijansu postigao uz proizvod koji je moguće nabaviti i kod nas.

"Amaline predivne karamel pramenove postigao sam uz L’Oreal Paris Le Color Gloss boju za kosu u nijansi Honey Blonde", rekao je.

image

Amal i George Clooney

IPA/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Karamel nijansa smjestila se na samom raskrižju plave, smeđe i crvenkaste, a premda se pramenovi ovog tona mogu prilagoditi svakoj boji kose, najviše se ističu kod onih s tamnosmeđom nijansom. Pramenove u boji karamela moguće je staviti samo na vrhove ili u obliku ombre tehnike, ali izgleda kako će u sezoni koja je pred nama prevladavati balayage pramenovi.

I to nas zapravo nimalo ne čudi jer su pramenovi u ovoj hit nijansi savršen odabir za sve koji žele suptilnu, ali svejedno vidljivu promjenu looka, a ujedno i jednako dobro pristaju svakoj dužini - bilo da je riječ o kratkom pixie cutu, bob dužini ili vrlo dugačkoj kosi.

Linker
05. rujan 2024 11:05