Kaia Gerber

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Privukla poglede

Najprofinjenija manikura jeseni: Kaia Gerber osvojila nas je tako jednostavnim, a tako besprijekorno sređenim noktima

Kći manekenke Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera zablistala je na gala večeri Muzeja Akademije u Los Angelesu, a osim haljinom pažnju je privukla i manikurom.

Kći manekenke Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera zablistala je na gala večeri Muzeja Akademije u Los Angelesu, a osim haljinom pažnju je privukla i manikurom.

Glumica i manekenka Kaia Gerber (23) nije mogla proći nezapaženo na gala večeri Muzeja Akademije u Los Angelesu, na koju je stigla u Givenchy haljini iz 1997., točnije gotičkoj verziji modela kakvu je Audrey Hepburn nosila u filmu "My Fair Lady". Osim haljine, komentirala se i Kaina frizura, ali i manikura, odnosno njezini jednostavni, a efektni blijedoružičasti nokti.

Neka življa boja laka za nokte možda bi bila jednako lijepa, ali vjerojatno bi u konačnici zasjenila haljinu, pa se Kaia zadržala na jednostavnom, gotovo blijedom ružičastom laku, u boji školjke i odlučila se za zaobljenu, srednju dužinu noktiju u obliku badema.

image
TAYLOR HILL/FILMMAGIC/GETTY IMAGES FILMMAGIC

Ostatak njezina looka bio je jednako dobar. Šminkala ju je vizažistica Nina Park koja se inspirirala gore spomenutim kultnim filmom. "Željela sam da šminka elegantno modernizira Givenchyjevu haljinu, usredotočujući se na dodavanje svjetlucavih nijansi rumenila kako bi istaknula njezinu prirodnu blistavost i njezino unutarnje svjetlo u prvi plan", pojasnila je za Byrdie.

image

Jednostavni, a efektni blijedoružičasti nokti savršeno su se uklopili u cijeli outfit i nisu zasjenili haljinu

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Kaia je inače poznata i kao kći manekenke Cindy Crawford i poduzetnika Randea Gerbera, koji uz nju imaju i sina Presleya. Jako je bliska s majkom, zajedno se pojavljuju na javnim događanjima, nedavno su zajedno snimile reklamnu kampanju za Zaru, a mlada Kaia u majci je pronašla i najveći modni uzor. Nedavno je iskopirala njen slavni look kada se u gotovo identičnoj haljini kakvu je Cindy nosila na dodjeli Oscara 1993. pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala Torontu na kojem je promovirala svoj novi film "Shell". Time je odala počast majci i njezinom stilu te pokazala kako je naslijedila njezin smisao za modu.

image

Kaia Gerber

JEREMY CHAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
image

Cindy Crawford na dodjeli Oscara 1993. godine

/COURTEY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA
Linker
22. listopad 2024 19:02