DOUG PETERS/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
isprobat ćemo

Napokon se zna koji nude ruž nosi Taylor Swift, a i cijena mu je - vrlo pristupačna

Poklonici trendova sada imaju i razlog više za veselje jer je visažistica Lorrie Turk napokon otkrila točnu nude nijansu ruža koju obožava slavna pjevačica.

Poklonici trendova sada imaju i razlog više za veselje jer je visažistica Lorrie Turk napokon otkrila točnu nude nijansu ruža koju obožava slavna pjevačica.

Ako ćemo pitati vjernu vojsku obožavatelja Taylor Swift, vjerojatno ne postoji baš ništa što prolazi neopaženo na ovoj mega popularnoj pjevačici i trendseterici. Od modnih izbora, noviteta pa do make-upa, kopiraju se njezina izdanja, a posebno se prati i izbor njezinih ruževa. Kako je do sada pokazala na utakmicama svog dečka, NFL igrača Travisa Kelcea, ruževi atraktivnih nijansi koje odabire postojani su i otporni na razmazivanje, čak i nakon poljupca!

Obožavatelji sada imaju i razlog više za veselje jer su doznali koju to točno ruž koristi pjevačica (barem kada je u pitanju nude nijansa), a sve je otkrila njezina visažistica Lorrie Turk. ‘‘Puno vas pita za ovaj ruž koji Taylor stalno nosi,“ objavila je.‘‘Radi se o ružu NARS, Morocco. Nosi ga već godinama“, otkrila je Turk.

Nijansa ruža koju Taylor obožava, Morocco, jedna je od prvih 12 nijansi koje je osnivač François Nars lansirao prije 30 godina. Obožavani ruž ne gubi na popularnosti već tri desetljeća, a na stranicama brenda opisuje se kao nijansa koja podsjeća na ‘topli cimet‘. Redovna cijena mu iznosi oko 30 €, a trenutno je na sniženju od 30 % na stranicama brenda NARS (stoji oko 18,00 €). Međutim, pogađate, ruž je na službenim stranicama brenda NARS u trenutku pisanja teksta rasprodan.

Poklonicama trendova utješna nagrada mogla bi biti crvena nijansa ruža o kojoj mediji već neko vrijeme nagađaju. Navodno se radi o ružu Pat McGrath LiquiLust u nijansi Elson 4.

Pjevačica koja je do sada u karijeri osvojila čak 14 nagrada Grammy nedavno se pojavila sa šljokicama na licu u funkciji estetskih pjegica. Trendseterice i ljubiteljice trendova sada imaju i nekoliko opcija i inspiracija s kojima se mogu poigrati, a koje je već ‘odobrila‘ slavna Taylor.

Linker
15. listopad 2024 14:11