Jamie Dornan

 LOEWE
Dobro jutro!

Nešto lijepo za početak dana: Jamie Dornan opušta se u kadi u novoj kampanji za Loewe parfeme

Irski glumac je ambasador trenutno najpoželjnijeg brenda na svijetu.

Irski glumac je ambasador trenutno najpoželjnijeg brenda na svijetu.

Naslonjen na rub kade, okrenut prema kameri, mokre kose i sanjivog pogleda... Samo jedan pogled na novu kampanju za Loewe parfeme kao da je dovoljan da popravi tmuran kišni dan. A još ako znate da irski glumac Jamie Dornan obožava kupke, uz par kapi lavandinog ulja, čašu crnog vina i zdjelicu M&M bombona i obavezno uz zvučnike u kupaonici iz kojih dopire opera...
Otkrio je to Vogueu u povodu nove reklame i dodao: „Čini mi se da sada svi pričaju o Loeweu, pa se osjećam privilegirano što mogu biti mali dio toga.”

Kampanju je snimio David Sims u modernističkom remek-djelu Ville Savoye koju je dizajnirao Le Corbusier. Ovo je povratak manekenstvu za Dornana, koji priznaje da je sada „vjerojatno nešto manje nesiguran nego kad je s 20 godina radio te stvari".

Kampanja Loewea, koja također uključuje glumicu Sophie Wilde, posveta je prirodnom svijetu, a kad pitate Dornana koji mu je parfem najdraži, odgovara: „Loewe voli preporučiti malo miješanja različitih mirisa, čega sam se u početku pomalo bojao, ali kad sam otišao na večeru s prijateljima nedavno, stavio sam malo mirisa Earth i pomiješao ga s parfemom Esencia, i stvarno su se dobro složili,” kaže on i zaključuje: „Svi su stvarno predivni.”

Linker
04. listopad 2024 10:34