Beyonce Knowles

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Kako originalno

Nokti s posvetom: Beyoncé je preslatkim detaljem na manikuri uputila divnu poruku svojoj majci i očito pokrenula novi trend

Ako želite nekome reći koliko vam znači, odsad to možete učiniti i detaljem na noktima.

Ako želite nekome reći koliko vam znači, odsad to možete učiniti i detaljem na noktima.

Trend naljepnica i ukrasa na noktima ne ide nikamo, pogotovo sada kada je to potvrdila Beyoncé i otišla korak dalje - ovaj trend iskoristila je kako bi poslala slatku posvetu svojoj mami, Tini Knowles.

image

Tina Knowles, Beyonce i Kelly Rowland na dodjeli Glamour nagrada

JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA JAMIE MCCARTHY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Početkom ovog mjeseca, Beyoncé se diskretno pojavila na dodjeli nagrada "Woman of the Year" magazina Glamour kako bi podržala svoju mamu koja je tu večer primila nagradu. Fotografija pjevačice s događaja te večeri bilo je malo, što ima smisla jer nije željela skrenuti pažnju s majke, ali nije tu stala s odavanjem priznanja Tini.

Naime, Beyoncé je objavila fotografiju svoje manikure na Instagramu, a njezina nail-artistica, Miho Okawara Ishimaru, podijelila je istu fotografiju s više detalja. Beyoncéni zaobljeni nokti imaju mliječnobijelu bazu s ružičastim kromiranim premazom, dok na srednjem prstu ima zlatnu naljepnicu s natpisom "Mom" (mama). Ishimaru je koristila posebnu boju pod nazivom "Melty gelato", koja će uskoro biti u prodaji.

Dodavanje osobnih detalja, bilo kroz ukrašavanje ili korištenje naljepnica na noktima kako bi se poslala poruka, veliki je trend ove jeseni, a Beyoncéina manikura je odličan primjer kako naljepnice na noktima mogu nositi osobnu poruku.

Linker
23. listopad 2024 11:36