Parfemi Sabrine Carpenter postaju sve traženiji

 INSTAGRAM
Miris trešnje

Novi brend parfema prihvatljive cijene osvaja tržište, sada je lansiran i treći miris kojemu se također predviđa uspjeh

Cherry Baby treći je u liniji parfema poznate pjevačice koja osim glazbene i glumačke karijere itekako dobro pliva i u poduzetničkim vodama.

Cherry Baby treći je u liniji parfema poznate pjevačice koja osim glazbene i glumačke karijere itekako dobro pliva i u poduzetničkim vodama.

Sabrina Carpenter (25) poznata je po svojoj svestranosti jer uspješno balansira karijeru između glume i glazbe. Pjevačica hit singla "Espresso" nedavno je svoje obožavatelje oduševila kada je objavila glazbeni video za svoj najnoviji singl "Please Please Please" u kojemu glavnu ulogu ima njezin popularni dečko Barry Keoghan, zvijezda filma "Saltburn", a sada povrh svega uspješno gradi i svoje carstvo parfema.

Nakon što je nedavno najavila lansiranje svog trećeg mirisa, Sweet Tooth Cherry Baby, on je sada dostupan i za kupnju na njezinoj novoj web stranici fragrancebysabrina.com. "Ima taj neki prozračan, bubbly dojam poput Cherry Cosma ili Shirley Templea, ali je i vrlo bogat. Nisam htjela da se osjeća sintetička nota na bilo koji način. Miris može biti razigran, ali ne umjetan", rekla je Carpenter za Business of Fashion.

image

Sabrina Carpenter - Cherry Baby

YAHOO FINANCE
image

Cherry Baby

FRAGRANCE BY SABRINA
image

Cherry baby je parfem s mirisom trešnje uz pridružene note kao što su - glazirana jabuka, nektar šljive, smeđi šećer, crveni mak, cvijet božura, tamna čokolada, vanilija, drvo kašmira, senzualni mošus, eliksir pačulija i smola jantara

FRAGRANCE BY SABRINA

Njezin prvi parfem Sweet Tooth izašao je 2022. godine, a riječ je o slatkastom parfemu upakiranom u bocu u obliku čokoladice. Godinu dana kasnije stigao je i drugi parfem - Sweet Tooth Caramel Dream. Oba su napravljena u suradnji sa Scent Beauty, platformom koja je proizvela mirise za Kylie Minogue i Dolly Parton, a iznimka nije ni treći, najnoviji miris - Cherry Baby.

image

Sweet Tooth

FRAGRANCE BY SABRINA
image

Sweet Tooth Caramel Dream

FRAGRANCE BY SABRINA

Njezina sklonost gurmanskim notama nije samo u trendu - ona također asocira na vrhunac mirisa slavnih u ranim 2000-ima. Tu je bio "Fantasy" Britney Spears, koji sadrži note bijele čokolade i ličija, zatim voćna "Heiress" Paris Hilton i "Cupcake" Jessice Simpson koji je bio dio njezine linije Dessert Beauty. "Željela sam da ovaj miris bude odvažan i koketan, a istovremeno sofisticiran i bezvremenski", rekla je Carpenter u priopćenju za javnost prilikom lansiranja novog mirisa.

image

Sabrina Carpenter

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK

Mirisi slavnih osoba, fenomen koji je započeo s "White Diamonds" Elizabeth Taylor, danas doživljava ponovni uspon. No dok se parfemi poput "Suite 302" Victorije Beckham i "Rivulets" Harryja Stylesa s holivudskom potporom reklamiraju i cijene kao luksuz, Sabrinina sva tri parfema - Sweet Tooth, Sweeth Tooth Caramel Dream i Cherry Baby platit ćete 27,69 eura za bočice od 30 mililitara. Ona stvari drži jednostavnima i zbog toga, čini se, jedina postiže ovakav uspjeh svojom linijom parfema. U njima nema ničeg pretencioznog, štoviše, samo su zabavni. Ono što je Fantasy bio za milenijalce, Carpenterin novi miris mogao bi postati za generaciju Z.

Linker
16. rujan 2024 21:08