Hailey Bieber

 INSTAGRAM/@HAILEYBIEBER
Flipped bob

Obožavaju je Hailey Bieber i Gigi Hadid: Najtraženija frizura godine dolazi u još jednoj varijanti, jako nam se sviđa

Riječ je o frizuri popularne dužine koja donosi toliko željeno osvježenje i odmak od valovitih lookova koje često viđamo.

Riječ je o frizuri popularne dužine koja donosi toliko željeno osvježenje i odmak od valovitih lookova koje često viđamo.

Kada govorimo o najvećim trendovima frizura ove godine, nema sumnje da je jedan rez potpuno zavladao. Riječ je, naravno, o bezvremenskom bobu koji je posljednjih mjeseci postao posebno popularan zahvaljujući svestranosti, ali i jednostavnom stiliziranju. Bilo da se radi o ultra-preciznom oštrom bobu, voluminoznom talijanskom bobu ili bobu inspiriranom Y2K trendom, jedno je sigurno - ove je godine bob jedan od must have frizura.

Posljednja u nizu varijacija je takozvani flipped bob, inspiriran razdjeljkom na sredini i lagano okrenutim krajevima. Za razliku od klasične bob frizure koja često ima oštre rubove i ravne krajeve, ovaj bob ima nešto mekši završetak jer se vrhovi kose okrenu prema gore, a krivulja može biti nježna ili nešto dramatičnija za statement look.

Ova je hit frizura vrlo popularna i među poznatim damama i trendsetericama, a posljednje u nizu koje su se odlučile za stylish retro bob s pomakom jesu Hailey Bieber, Florence Pugh i Gigi Hadid.

No kako ga stilizirati? Prema savjetima frizera i stilista, flipped bob frizuru moguće je postići na nekoliko načina. Kad je kosa još vlažna, preporučuje se staviti stavlja malo pjene ili spreja za volumen kako bi frizura dobila dodatnu teksturu. Prilikom sušenja, najbolje je koristiti okruglu četku, na krajevima je lagano usmjeravajući prema van kako bi se postigao onaj karakteristični "flipped" look.

Za još naglašenije krajeve, odlični se rezultati postižu i peglom za kosu. Što se tiče razdjeljka, on može biti na sredini, ali i zalizan duboko na jednu stranu.

Linker
16. listopad 2024 19:02