Anastasia Beverly Hills nova kolekcija

 ANASTASIA BEVERLY HILLS
Sezonska inspiracija

Od paleta sjenila do tekućih ruževa: Anastasia Beverly Hills ima novu, blagdansku kolekciju i ne znamo što bismo prije odabrali

Anastasia Beverly Hills donosi svježe nijanse i palete za blagdane. Uz novu kolekciju, izdvojili smo i pet, već dobro provjerenih, favorita.

Anastasia Beverly Hills donosi svježe nijanse i palete za blagdane. Uz novu kolekciju, izdvojili smo i pet, već dobro provjerenih, favorita.

Kozmetički brend Anastasia Beverly Hills prava je ikona u svijetu ljepote, posebno kada su u pitanju savršene obrve. Njihovi proizvodi su kvalitetni i inovativni, a svaki makeup entuzijast zna da ABH nudi nešto posebno – od kultnih proizvoda za obrve do luksuznih paleta sjenila.

ABH sada ima blagdansku kolekciju u kojoj se nalaze nove mini palete sjenila pod imenom Sugar i Spice. Svaka od njih dolazi s devet fantastičnih nijansi koje će zadovoljiti svaki stil, a stoje 35 eura.

image

Anastasia Beverly Hills nove palete sjenila

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Sugar nudi hladne neutralne tonove i ledene pastelne boje, savršene za stvaranje mekih, romantičnih lookova. S druge strane, Spice donosi tople nijanse i blistave zlatne tonove, idealne za dramatične i svečane makeup kombinacije. Obje palete su jako pigmentirane i boje se lako nanose, što ih čini savršenima za blagdanski izgled koji će svi primijetiti.

Uz palete, dolaze i nove nijanse popularnog Glow Seeker highlightera, koji pruža prekrasan, mokar sjaj, po cijeni od 46 eura.

image

Anastasia Beverly Hills highlighter

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Tu je i Lip Velvet tekući ruž za usne za 29 eura, koji nudi potpunu pigmentaciju bez osjećaja težine, a precizna četkica omogućava lako nanošenje ruža. Iako su to već poznati proizvodi, nove nijanse donose pravi blagdanski ugođaj.

U ponudi su i nove nijanse Liquid Liner tuševa za oči, po cijeni od 27 eura. Ovi vodootporni, izrazito pigmentirani tuševi klize po oku te omogućavaju precizne linije.

image

Anastasia Beverly Hills tuševi za oči

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills proizvode možete pronaći u Douglas trgovinama ili ih naručiti online putem stranica Notino i Cult Beauty te direktno s njihove web stranice. Nova kolekcija dostupna je isključivo na njihovoj stranici, a može se naručiti i za Hrvatsku.

Za vas smo pripremili naših pet omiljenih ABH klasika koji će vašem makeupu dati savršeni završni dodir. Prvi na popisu je Foundation Stick, koji pruža prirodno prekrivanje i savršeno se stapa s kožom. Tu je i Clear Brow Gel, neophodan za održavanje obrva na mjestu tijekom cijelog dana. Brow Wiz je omiljeni alat za precizno oblikovanje obrva s tankom olovkom. Dipbrow Pomade nudi savršenu formulu za definiranje i popunjavanje obrva, dok su sve ABH palete sjenila jednostavno savršene i nećete pogriješiti koju god odabrali.

image

Douglas, 37,19 eura

DOUGLAS
image

Notino, 33 eura

NOTINO
image

Notino, 22,10 eura

NOTINO
image

Douglas, 37,59 eura

DOUGLAS
image

Cult Beauty, 51,90 eura

CULT BEAUTY
image

Cult Beauty, 53 eura

CULT BEAUTY
Linker
16. listopad 2024 12:26