Tamnozelena nijansa laka za nokte zna biti očaravajuća

 @ESSIE
Beauty inspiracija

Od smaragdnih tonova do nježnijih, pastelnih boja: Pogledajte koje su sve nijanse zelene hit ove jeseni

Dovoljno efektna i upadljiva, a nimalo prenapadna, zelena manikura naš je izbor za jesen.

Dovoljno efektna i upadljiva, a nimalo prenapadna, zelena manikura naš je izbor za jesen.

I ova jesen sa sobom donosi mnoštvo novih trendova, kako u modnom, tako i u beauty svijetu - a jedan od najistaknutijih svakako je zelena boja na noktima. Od smaragdnih tonova do nježnijih, pastelnih nijansi, zeleni lakovi za nokte postali su pravi must have za sve ljubiteljice manikure. I to nas nimalo ne čudi jer je riječ o dovoljno efektnoj i upadljivoj, ali nimalo prenapadnoj boji. S obzirom na to da je riječ o nijansi koja sama po sebi simbolizira prirodu, harmoniju i ravnotežu, upravo je to čini savršenim izborom za ovu sezonu. Osim što osvježava izgled, zelena boja noktima daje određenu dozu sofisticiranosti i tajanstvenosti. Bez obzira na to jeste li ljubiteljica klasičnih nijansi ili se ipak ne libite i pomalo eksperimentirati, zelena manikura nudi uistinu mnogo opcija.

Kada govorimo o zelenom laku za nokte, važno je napomenuti da postoji mnogo različitih nijansi koje jednako dobro pristaju ljubiteljicama kratkih noktiju, kao i onima koji više preferiraju duže varijante. Ove sezone tako su posebno popularne tamnije, zasićene nijanse poput smaragdno-zelenih i maslinastih tonova, koje savršeno upotpunjuju jesenje outfite. S druge strane, svjetlije, pastelne nijanse donose dašak vedrine te kao takve mogu biti savršeni dodatak svakodnevnom izgledu. Kombiniranje ove boje na noktima s metalnim ili šljokičastim detaljima može stvoriti glamurozan ombre izgled idealan za večernje izlaske.

Upravo zbog toga u nastavku izdvajamo nekoliko naših favorita u zelenim nijansama koji su nas osvojili na prvi pogled, a koji nam mogu dati trendi jesenski look s fokusom na upravo ovoj hit boji.

image

Gabriella Salvete lak za nokte nijansa 07 Sacramento 11 ml (3,70 eura)

NOTINO
image

Essie lak za nokte nijansa 399 off tropic (9,60 eura)

NOTINO
image

Max factor lak za nokte nijansa 595 Green Room 12 ml (4,90 eura)

NOTINO
image

OPI lak za nokte Suzi-First Lady of Nails 15 ml (13 eura)

NOTINO
Linker
15. listopad 2024 11:06