Victoria Beckham

 VICTORIA BECKHAM
Miris luksuza

"Osobna renesansa": Victoria Beckham utjelovljenje je senzualnosti i seksepila u reklami za svoj novi parfem

Miris sadrži note tamne, sirove vanilije, tonka graha, listova duhana i cedrovine, a kreiran je u suradnji s majstorom parfumerom Jérômeom Epinetteom.

Miris sadrži note tamne, sirove vanilije, tonka graha, listova duhana i cedrovine, a kreiran je u suradnji s majstorom parfumerom Jérômeom Epinetteom.

Modna dizajnerica Victoria Beckham (50) izgledala je senzacionalno dok je nosila elegantni crni body tijekom snimanja svoje najnovije reklamne kampanje za parfem Rêverie.

Bivša članica grupe Spice Girls, a sada uspješna modna kreatorica, pokazala je kako se osjeća ugodno u vlastitoj koži dok je zavodljivo pozirala na setu, odišući osjećajem luksuza. U videu, Victoria priča dok se izmjenjuju snimke kampanje.

Govoreći o inspiraciji za parfem, Victoria je spomenula da je poticaj došao s njenog putovanja s Davidom na indonezijski otok Java. Fotografiju za kampanju napravio je ugledni fotograf Steven Klein, kojeg je Victoria pohvalila za njegovo umijeće da sve svoje modele prikaže kao "superjunake".

Na društvenim mrežama podijelila je video iza kulisa, dodajući: „Predstavljam parfem 21:50 Rêverie. Moj najnoviji miris je dubok, zavodljiv i vrlo osoban.” Napomenula je da miris sadrži note tamne, sirove vanilije, tonka graha, listova duhana i cedrovine te kako je parfem kreiran u suradnji s majstorom parfumerom Jérômeom Epinetteom.

Victoria je objavila i video večeri iz 2001. koja ju je inspirirala za ovaj miris te napisala:

"Sjećam se tako jasno trenutka kada sam prvi put osjetila naš novi miris, 21:50 Rêverie. Tamni, sirovi i zemljani miris vanilije vratio me u jednu nestvarnu noć na otoku Java 2001. godine. Tijekom nevjerojatno romantične večere na otvorenom koju je David organizirao, tisuće svjećica osvjetljavale su krajolik dok je sat otkucao 21:50. U treptaju tih svjetlucavih plamičaka, doživjela sam trenutak jasnoće i ponovnog pronalaska sebe – osobnu renesansu."

image

Victoria Beckham

VICTORIA BECKHAM

Parfem je već dostupan na stranici njezinog brenda i stoji 290 eura.

Linker
04. listopad 2024 10:18