FILIPPO FORTIS/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Duge, duže, najduže

Ovo su proizvodi koji će vam osigurati neodoljive trepavice

Uz učinkovite serume za rast, vrlo brzo možete postići "wow" efekt na svojim očima.

Uz učinkovite serume za rast, vrlo brzo možete postići "wow" efekt na svojim očima.

Guste i duge trepavice san su svake žene. U postizanju tog cilja itekako vam mogu pomoći serumi za rast trepavica, koji će uz potrebnu njegu dlačica, potaknuti i njihov rast. Koriste ih mnoge žene diljem svijeta čije oči uvijek dolaze do izražaja. Naime, ova vrsta njege je vrlo učinkovita, naročito ako ste dosljedni u nanošenju i ukoliko odaberete pravi proizvod, kojih je na kozmetičkom tržištu zaista mnogo, a za najbolje rezultate vrlo su važni sastojci, kao i način primjene. Serume za rast i njegu trepavica važno je kupovati od renomiranih brendova, čiji su proizvodi prošli testiranja te biti oprezan pri nanošenju da proizvod ne dođe u dodir s očima. Upravo zbog toga svi takvi proizvodi imaju fine četkice i aplikatore koji pomažu u jednostavnom nanošenju na liniju trepavica, bez kapanja.

image
COFFEEANDMILK GETTY IMAGES

Također, nemojte zaboraviti pročitati sastav i uputstva za primjenu, zbog potencijalnih alergija na određeni sastojak, ali i da biste znali koliko dugo možete koristiti proizvod u određenom periodu. Prije korištenja svakako dobro uklonite tragove šminke kako bi serum imao što bolji učinak.

No, koja je tajna ovih "čudesnih" kozmetičkih proizvoda? Priča započinje s prostaglandinom, sastojkom na bazi lipida koji se koristi za liječenje glaukoma. Naime, tijekom njegovog korištenja otkriveno je da djeluje na rast trepavica. Iako visoke doze ovog sastojka izazivaju crvenilo i iritaciju, većina seruma obogaćena je njegovom puno slabijom bazom ili pak zamjenama, kako bi ih mogli koristiti i oni s osjetljivim očima. Veliku ulogu u cijeloj priči imaju peptidi i proteini koji djeluju na stimulaciju rasta, gustoću, kao i intenzitet boje trepavica. Kako bi i vaše trepavice bile neodoljive, pripremili smo vam nekoliko proizvoda koji daju sjajne rezultate.

image

Clinique High Impact Lash Amplifying serum, intenzivno hrani, jača i potiče rast trepavica, 39,20 eura

PRESS
image

Eveline Cosmetics SOS, obnavljajući serum za rast trepavica u formi maskare, 5,30 eura

PRESS
image

Lashcode serum, ima brz učinak, a pogodan je i za osobe s osjetljivom kožom, 31,05 eura

PRESS
image

Pecosmetics Perfect Eyelash Growth serum, za punije i tamnije trepavice, 40 eura

PRESS
image

Nanolash serum, sastoji se od prirodnih i aktivnih sastojaka, 45 eura

PRESS
image

RapidLash serum, sadrži prirodne sastojake i vrlo se lako nanosi, 48,18 eura

PRESS
Linker
03. srpanj 2024 09:34