Vanessa je karijeru počela u RTL-ovom showu ”Superstar” 

 Simon Fortmüller
PRED OGLEDALOM

Pjevačica otkriva svoje beauty tajne, što je o njezi kože naučila uz sestru kozmetičarku, ali i male make-up trikove

Vanessa Kralj, koju je publika upoznala prošle godine u RTL-ovom showu "Superstar", nedavno je izdala drugi singl "Nije normalno", a za Gloriju govori što je naučila o njezi kože i što se krije iza njezinog zdravog izgleda.

Vanessa Kralj, koju je publika upoznala prošle godine u RTL-ovom showu "Superstar", nedavno je izdala drugi singl "Nije normalno", a za Gloriju govori što je naučila o njezi kože i što se krije iza njezinog zdravog izgleda.

Pjevačica Vanessa Kralj (24) posljednjih godinu dana polako, ali sigurno gradi svoju glazbenu karijeru. Široj javnosti predstavila se u RTL-ovom showu "Superstar", a vrlo brzo nakon toga izdala je i svoju debitantsku pjesmu "Digni glavu" s kojom je odnijela pobjedu na Međimurskom festivalu odakle i vuče korijene. Nedavno je publici predstavila i drugi singl "Nije normalno" koji potpisuju Miro Buljan i Neno Ninčević. Vanessa, koja inače živi u austrijskom Leibnitzu, ubrzo se planira preseliti u Hrvatsku u kojoj sve češće nastupa, a život na dvije adrese otežava joj i pridržavanje beauty rutine i kontinuirano korištenje kvalitetnih proizvoda koji su kako kaže, uz dobar san i trening, ključ lijepog i zdravog izgleda.

image

Nedavno je izbacila drugi singl "Nije normalno"

Markus Krampl

Ništa bez sestre

Blagoslovljena sam jer mi je sestra kozmetičarka pa mi uvijek može pomoći kada moja koža prolazi kroz lošije faze. Tretman koji nikada ne preskačem u njezinu salonu je čišćenje lica, zahvaljujući kojem mi koža ostaje zdrava i uravnotežena, bez potrebe za agresivnijim tretmanima. Naravno da važnu ulogu ima i genetika jer nikada nisam imala problema s kožom lica. Moja jutarnja rutina uključuje uklanjanje šminke Garnierovom micelarnom vodom, čišćenje Neutrogena gelom za umivanje, zatim nanesem tonik i serum brenda NO Cosmetics i na kraju Neutrogeninu hidratantnu kremu. Ujutro i navečer koristim iste proizvode jer najviše odgovaraju mojoj koži. Ponekad, kada primijetim da mi je potrebna jača njega posegnem za hidratantnom maskom ili onom od gline. Nikada ne bih otišla spavati sa šminkom na licu. Smatram da je to ključno za održavanje čiste i zdrave kože. Bez obzira koliko umorna bila, uvijek odvojim vrijeme da temeljito uklonim šminku i očistim lice. Volim ići spavati s osjećajem svježine, sa čisto opranim licem, jer znam da tako koža ima priliku disati i regenerirati se tijekom noći.

image

Veseli se koncertima koji slijede

Markus Krampl

Život na sceni

Moj odnos prema kozmetičkoj i modnoj industriji definitivno se promijenio otkako sam na glazbenoj sceni i surađujem sa stručnjacima. Prije sam na to gledala kao na nešto sporedno, ali sada shvaćam koliko su te industrije važan dio mog javnog nastupa. U suradnji s profesionalcima, naučila sam puno o njezi kože, pravilnom odabiru proizvoda i o tome kako moda može odražavati osobnost i upotpuniti moj dojam na sceni.
Jedan od trikova koje sam naučila od vizažista jest da je primer izuzetno važan za postizanje dugotrajnog izgleda šminke. Također, naučila sam da beauty blender ne treba biti mokar, već samo blago vlažan. Ovi savjeti su mi na prvi pogled izgledali kao sitnice, ali kada sam ih isprobala, shvatila sam koliko zapravo čine razliku. Svakodnevno koristim malo šminke, tekući puder ELF Halo Glow Liquid Filter, olovku za obrve Anastasia Beverly Hills, Maybelline korektor i Maybelline Sky High maskaru dok se za nastupe prepuštam u ruke vizažista i na sceni volim isprobavati različite stilove i boje.

image

Nikada, kaže, ne preskače skidanje šminka prije spavanja

Simon Fortmüller

Uredni nokti i zdrava kosa

Ne mogu zamisliti život bez geliranih noktiju, vjerojatno zato što mi je mama dizajnerica noktiju pa imam privilegiju uvijek imati savršeno uređene nokte što mi zaista olakšava život. Prije nego što sam počela svirati klavir, voljela sam dugačke nokte s neobičnim uzorcima. Međutim, od kada sviram često radim kratke nokte u neutralnim bojama ili s francuskom manikurom jer su elegantni i uvijek u trendu. Kosu farbam jednom do dva puta godišnje. Najvažnije mi je da mi ostane zdrava pa je nastojim zaštititi što je više moguće. Svi moji proizvodi su od brenda Kerastase jer sam primijetila da mi odgovaraju. To uključuje šampon, regenerator, masku i ulje.

image

Najdraži tretman joj je čišćenje lica

Markus Krampl

Parfem za samopouzdanje

Obožavam parfeme i volim mirisati dobro. Moj omiljeni parfem je Libre od Yves Saint Laurenta, ali postoji mnogo drugih koje također volim. Parfemi su mi izuzetno važni jer ne samo da dodaju završni "touch" mom izgledu, već i oblikuju moj identitet i raspoloženje. Kada se našpricam omiljenim parfemom, osjećam se samopouzdanije i spremnije za sve izazove. Ovisno o godišnjem dobu i prigodi, često biram različite mirise. Trenutačno imam nekoliko otvorenih bočica, svaki s posebnim mirisom koji odgovara određenim trenucima. Zavoljela sam parfeme još kao tinejdžerica, kada sam shvatila koliko snažno mirisi mogu utjecati na uspomene i emocije.

image

Vanessa, kaže, ne može funkcionirati bez urednih noktiju i čiste kose

Markus Krampl
image

e.l.f. Cosmetics Halo Glow Liquid Filter tekući puder(19, 49 eura), Kérastase Elixir Ultime L‘huile Originale(35 eura), Yves Saint Laurent Libre (62,90 eura),No Cosmetics tonik (9,95 eura), Neutrogena gel za čišćenje (7,02 eura)

PRESS

Zumba za dobro raspoloženje

Kretanje mi mnogo znači jer mi pomaže da pobjegnem od stresnog svakodnevnog života i preusmjerim misli. Redovito idem u teretanu, ali također svakog tjedna idem i na satove zumbe koja mi je posebno draga jer je zabavna, a istovremeno i odlična prilika za druženje. Osim toga, volim i druge oblike fizičke aktivnosti, poput vožnje bicikla i planinarenja, jer me povezuju s prirodom i daju mi dodatnu energiju. Održavanje forme za mene nije samo stvar estetike već i način da se osjećam bolje i zdravije. Voljela bi da u to uklopim i ljubav prema kuhanju ali nažalost to za sada nije tako. Pokušavam se unatoč tome što zdravije hraniti, a inače sam vegetarijanka, jednem mnogo voća i povrća, a također se trudim unijeti potrebne hranjive tvari kroz razne druge namirnice.

image

Vanessa je, ističe, blagoslovljena jer joj je sestra kozmetičarka, a mama dizajnerica noktiju

Markus Krampl
Linker
22. listopad 2024 09:17