Prada puder

 PRADA
Beauty novitet

Prada ima novi puder za matiranje lica, manju vidiljivost pora te dugotrajnost make upa i ne, ne morate se bojati zelene boje

Volimo istraživati novitete beauty industrije - pogotovo kada izgledaju ovako lijepo.

Volimo istraživati novitete beauty industrije - pogotovo kada izgledaju ovako lijepo.

Nervira vas kad, čim izađete iz kuće, iako ste se pomno našminkali, vaše čelo, nos i brada zasjaje nepoželjnim sjajem? Ili možda biste rado skrili proširene pore? Uz to osigurali trajnost make-upa koji ste tako strpljivo nanosili? Novi Prada puder u kamenu, nježne pastelne zelene nijanse, obećava sve to.

image

Nježna zelena postaje nevidljiva u dodiru s kožom

PRADA

Prada je predstavila Reset Rebalancing Setting Powder za koji tvrdi da trenutno pruža matirani efekt s mekim fokusom na koži, dok kontrolira sjaj tijekom cijelog dana.

Ovaj luksuzni puder za fiksiranje pomaže smanjiti pojavu sjaja dok njegova lagana hibridna tekstura ostaje prozračna, a smanjuje vidljivost pora i produžava trajnost šminke. I, ne morate se brinuti da će ostati trag zelene na vašem licu, puder postaje proziran u dodiru s kožom te odgovara svim tonovima lica.

image

U istoj liniji je i primer te tekući puder

PRADA

Iako kameni i puderi u prahu znaju isušivati kožu, ovaj ne bi trebao - formula je obogaćena skvalanom biljnog podrijetla i pomaže da koža djeluje svježe, udobno i hidratizirano tijekom nošenja.
Cijena? Pakiranje s predivnom kutijicom je 80 eura, dok refil stoji 55.

Linker
04. listopad 2024 10:29