VEDRAN PETEH/CROPIX
PRED OGLEDALOM

Radijska voditeljica otkriva koja dva parfema jednostavno obožava, ali i bez kojih kozmetičkih tretmana ne može

Aleksandra Milinković Dadić koju slušamo na radiju bravo! nastoji ne pretjerivati sa šminkom i kozmetičkim preparatima, a dobru formu, kaže, prvenstveno duguje zdravoj prehrani i aktivnom načinu života.

Aleksandra Milinković Dadić koju slušamo na radiju bravo! nastoji ne pretjerivati sa šminkom i kozmetičkim preparatima, a dobru formu, kaže, prvenstveno duguje zdravoj prehrani i aktivnom načinu života.

Radijska voditeljica Aleksandra Milinković Dadić (34) velika je zagovornica zdravog načina života, a shodno tome svoje lice i kosu tretira sa što je moguće manje kozmetičkih proizvoda. Otkrila nam je kako izgleda njezina svakodnevna beauty rutina, koje parfeme najviše voli, ali i na koji se način najradije opušta nakon radnog dana provedenog u dinamičnoj radijskoj redakciji.

Njega lica uz ciljanu kozmetiku

Ne pretjerujem s tretmanima i kozmetikom, a ujedno se trudim i ne padati pod utjecaj trendova kojima nas svakodnevno bombardiraju. Ne filozofiram oko njege kože zbog čega godinama imam sličnu skincare rutinu. Ujutro očistim lice s CeraVE pjenušavom emulzijom za normalnu i masnu kožu. Nakon toga nanosim Novexpert Tonik vodicu u spreju, La Roche-Posay Pure Vitamin C10 serum kojem sam odana već godinama te Beauty of Joseon kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50+. SPF koristim cijelu godinu, ne samo u ljetnim mjesecima. Kako tijekom dana nosim šminku, navečer mi je najvažnije skinuti ju s lica. Prvi korak je pranje, a nakon toga čišćenje uz Biologique Recherche Lait VIP O2 mlijeko. Zatim nanosim serum Estée Lauder Advanced Night Repair te noćnu kremu. S obzirom na to da je moja koža mješovita, sa suhim obrazima i masnom T-zonom, brinem o koži, ne samo kroz kozmetiku, već i iznutra. Koristim suplemente, zdravo se hranim i pijem puno vode.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

O kozmetičkim tretmanima

Dva puta godišnje odlazim na mehaničko čišćenje lica, a svaka dva mjeseca na radiofrekvenciju lica koju naprosto obožavam. Rezultati su vidljivi odmah, a moja je koža mnogo sjajnija, zategnutija i zdravija. To je definitivno savršen tretman na koji odlazim kada želim zablistati prije nekog bitnog događanja.

Njega kose

Moja kosa je tanka i brzo se masti, što mi je poput noćne more jer se svakodnevno bavim sportom. Pokušavam izbjegavati često pranje kose pa obično posežem za suhim šamponima. Kao što sam ranije spomenula, redovito pijem suplemente, a trenutno su to Merz Spezial vitamini za kosu, kožu i nokte. Oni mi pomažu da mi kosa izgleda sjajnije i zdravije. Prije sušenja kose obavezno nanosim i NOUVELLE Body booster Volume Root Spray za volumen koji je pravi spas za sve nas koji muku mučimo s tankom kosom.

image
VEDRAN PETEH/CROPIX

Ljubav prema laganim parfemima

Najviše volim lagane parfeme koji ne smiju biti dominantni već mirisati po čistoći. Upravo me zbog toga apsolutno oduševio Parfums de Marly VALAYA koji je doslovno sve što sam opisala. Naprosto ga obožavam nositi. Osim njega, vječni klasik u mojoj kupaonici je i Elizabeth Arden Green Tea - osvježavajući miris idealan za nanošenje nakon tuširanja.

Samo aktivno

Dobru formu prije svega održavam zdravom prehranom koja je bogata voćem i povrćem. Također se trudim svakodnevno vježbati jer je to moja "meditacija u pokretu." Vježbanje mi pomaže u održavanju tjelesnog i mentalnog zdravlja, a barem jednom tjedno vježbam i jogu jer je to vrsta treninga koja me najbolje opušta. Nakon dana provedenog u dinamičnoj radijskoj redakciji, volim doći doma i pola sata ne raditi ništa - eventualno popiti šalicu čaja i poslušati neki podcast.

Linker
05. rujan 2024 11:09